Terapeutene hos Okklinikken

Mattias Lövgren er muskelterapeut. Han har utdannet seg ved Kristiania Høyskole og har bachelorgrad i osteopati .

 

Ana Monteiro er fysioterapeut som er uteksaminert fra Escola Superior de Saúde (ESS) do Porto i Portugal.

Annika Solstad Vogt har tatt sin fysioterapiutdannelse ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland.

Osteopat Ingrid Bjørklund har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania, og jobber nå ved OK Klinikken på Majorstua i Oslo. 

Jasper S. Liwanan er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland. 

Osteopat Henning Abrahamsen har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania og han arbeider ved OK klinikken på Majorstua i Oslo.

Janusz Tarasiuk arbeider som fysioterapeut ved OK klinikken og har master i fysioterapi fra det Medisinske Fakultet i Lodz i Polen.

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo, og arbeider som osteopat og akupunktør ved OK klinikken som ligger sentral på Majorstuen ikke langt fra Majorstuen t-bane stasjon. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati. Hun arbeider som osteopat ved OK klinikken, Majorstuen Oslo som ligger rett ved Majorstuen t-bane stasjon.

Mats har kompetanse på mange felt, og har en helhetlig måte å hjelpe deg som pasient. Han er diplomert akupunktør, massasjeterapeut, yoga- og meditasjonslærer, samt coach. Ved behov kombinerer han gjerne ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet raskest mulig – og for å oppnå en effekt som varer.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pediatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland, og har videreutdannelse innen kvinnehelse.  

Monica er utdannet på Sjukgymnastinstitutet  i Stockholm og jobber med arbeidsplassvurdering.