Terapeutene hos Okklinikken

Ayla Ligtvoet har sin fysioterapiutdanning fra Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland.

Anne Katrine har grunnutdanning innenfor fotsoneterapi og refleksologi fra Medika Nova i 2005, og har tatt etterutdanning som nevrorefleksolog ved Medika Nova i 2019-2021.

Lifecoach, helhetlig helsecoach, ernæringsveileder og yogainstruktør

Janicke er utdannet sykepleier ved Lovisenberg Diakonale Høgskole, og sertifisert helsecoach gjennom Institute for Integrative Nutrition (IIN) og Integrated Health Practitioner Institute (IHP). Hun er i tillegg utdannet yogainstruktør fra Yoga Academy International og har kompetanse innen funksjonell laboratorietesting. 

Mattias Lövgren er muskelterapeut. Han har utdannet seg ved Kristiania Høyskole og har bachelorgrad i osteopati .

 

Ana Monteiro er fysioterapeut som er uteksaminert fra Escola Superior de Saúde (ESS) do Porto i Portugal.

Osteopat Ingrid Bjørklund har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania, og jobber nå ved OK Klinikken på Majorstua i Oslo. 

Jasper S. Liwanan er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland. 

Janusz Tarasiuk arbeider som fysioterapeut ved OK klinikken og har master i fysioterapi fra det Medisinske Fakultet i Lodz i Polen.

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo, og arbeider som osteopat og akupunktør ved OK klinikken som ligger sentral på Majorstuen ikke langt fra Majorstuen t-bane stasjon. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati. Hun arbeider som osteopat ved OK klinikken, Majorstuen Oslo som ligger rett ved Majorstuen t-bane stasjon.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pediatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland, og har videreutdannelse innen kvinnehelse.  

Monica er utdannet på Sjukgymnastinstitutet  i Stockholm og jobber med arbeidsplassvurdering.