Jobbe hos oss

Ønsker du å jobbe her på OK klinikken? Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere og terapeuter med ulike erfarings- og utdanninsbakgrunner. Ta gjerne kontakt med oss på mail@okklinikken.no dersom du ønsker å fortelle oss litt om deg selv.

Gjennom forebygging og behandling fokuserer klinikken på å gi økt bevegelighet og bedre livskvalitet til de med plager som følge av skader, sykdom, smerter, energisvikt og livsstilsproblemer. Gjennom å tilby alt på et sted og kombinere våre ulike behandlingsformer ønsker vi å gi våre pasienter et helhetlig og sammensatt tilbud som møter deres behov på en best mulig måte. Vår behandling skal bidra til å gi folk et godt liv gjennom økt bevegelighet, økt arbeidsglede, økt effektivitet og redusert sykefravær. Vi ønsker å gi folk styrket vitalitet og livsglede.

Ledig stilling

Vi søker allmenn fysioterapeut til OK klinikken på Majorstua i Oslo

Vi søker en fysioterapeut som ønsker å arbeide som selvstendig næringsdrivende i en allerede godt etablert klinikk på Majorstua i Oslo.

OK klinikken søker psykomotorisk fysioterapeut - psykomotorisk fysioterapistudent.

Vi er på jakt etter en ny psykomotorisk fysioterapeut eller en psykomotorisk fysioterapistudent til vårt positive og hyggelige team. Du kan gjerne være fersk fra skolebenken, men erfaring fra privat praksis er en fordel.

Først og fremst er vi på jakt etter en utadvendt, nytenkende og faglig engasjert fysiotyerapeutterapeut, som brenner for gode padsioentopplevelser. Vedkommende vi ser etter bør være interessert i å arbeide i et tverrfaglig miljø i privat praksis hvor man har gode muligheter for å utvikle seg.

Det følger ingen kommunal avtale med stillingen.  

På OK klinikken i dag arbeider det seks fysioterapeuter, hvor av to har psykomotorisk videreutdannelse, og en har videreutdannelse i osteopati. 

OK klinikken søker psykomotoriker/student.

Vi er på jakt etter en ny psykomotoriker, eller en psykomotorikerstudent til vårt positive og hyggelige team. Du kan gjerne være fersk fra skolebenken, men erfaring fra privat praksis er en fordel.

Først og fremst er vi på jakt etter en utadvendt, nytenkende og faglig engasjert terapeut, som brenner for gode kundeopplevelser. Vedkommende vi ser etter bør være interessert i å arbeide i et tverrfaglig miljø i privat praksis hvor man har gode muligheter for å utvikle seg.

Det følger ingen kommunal avtale med stillingen, men klinikken har meget god pasienttilgang.  

På OK klinikken i dag arbeider det seks fysioterapeuter, hvor av to har psykomotorisk videreutdannelse, og en har videreutdannelse i osteopati. 

Vi søker kiropraktor eller turnuskandidat til OK klinikken på Majorstua i Oslo

Vi søker en kandidat som ønsker å arbeide som selvstendig næringsdrivende i en allerede godt etablert klinikk på Majorstua i Oslo.