Jobbe hos oss

Ønsker du å jobbe her på OK klinikken? Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere og terapeuter med ulike erfarings- og utdanninsbakgrunner. Ta gjerne kontakt med oss på mail@okklinikken.no dersom du ønsker å fortelle oss litt om deg selv.

Gjennom forebygging og behandling fokuserer klinikken på å gi økt bevegelighet og bedre livskvalitet til de med plager som følge av skader, sykdom, smerter, energisvikt og livsstilsproblemer. Gjennom å tilby alt på et sted og kombinere våre ulike behandlingsformer ønsker vi å gi våre pasienter et helhetlig og sammensatt tilbud som møter deres behov på en best mulig måte. Vår behandling skal bidra til å gi folk et godt liv gjennom økt bevegelighet, økt arbeidsglede, økt effektivitet og redusert sykefravær. Vi ønsker å gi folk styrket vitalitet og livsglede.

Ledig stilling

Vår kiropraktor har dessverre flyttet utenbys etter 5 år ved klinikken. I den anledning søker vi en kiropraktor som er ferdig med turnustjenesten sin, og har lyst til å ivareta hans pasientportefølje hos oss ved OK klinikken på Majorstuen.

Vi søker etter en utadvendt og faglig sterk kiropraktor som er interessert i å arbeide i et tverrfaglig miljø hvor faglig kompetanse og profesjonalitet står i høysetet.

På OK klinikken i dag arbeider det i dag fysioterapeuter, psykomotoriske fysioterapeuter, kiropraktor, osteopater, yogainstruktører, massører og akupunktører. Vi har egen sekretærtjeneste som tar seg av det meste av det administrative arbeidet rundt håndteringen av pasientene. Stillingen er fulltid.