Ingrid Bjørklund Osteopat

Osteopat Ingrid Bjørklund har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania, og jobber nå ved OK Klinikken på Majorstua i Oslo. 


Osteopat med varmt hjerte

Ingrid er en avbalansert person som vil være din medspiller på vei til en bedre hverdag. Å hjelpe mennesker til en bedre hverdag er noe hun brenner for, og er hele drivkraften bak avgjørelsen om yrket som osteopat. Ingrid er en åpen terapeut, som finner alle plager unik. Hun finner glede i å hjelpe andre, og ønsker derfor enhver pasient, med enhver plage velkommen til seg med åpne armer.

Spesielle interessefelt Ingrid har er:

- Kroniske plager
- Psykologiske og stressrelaterte plager
- Hodepine
- Nakkesmerter
- Smerter hos eldre
- Svangerskapsplager

Kjenner du på noe av dette? Da er Ingrid genuint opptatt av å hjelpe deg mot en bedre hverdag uten smerter. 

Ingrid undersøker grundig og har en helhetlig tilnærming i løpet av undersøkelsen og osteopatibehandlingen, som sikter mot bedre funksjon, smertelette og opplevelsen av mestring. Ingrid påpeker viktigheten av å jobbe sammen som et team; forebyggende tiltak som råd og øvelser hører derfor naturlig med i behandlingsplanen, og hun setter ofte et mål sammen med deg. Om nødvendig, samarbeider Ingrid tett med fysioterapeutene på klinikken.

Osteopati og kvinnehelse

Ingrids store hjertesak er kvinnehelse - spesielt plager relatert til graviditet og svangerskap, slik som bekkenløsning og bekkenlåsning. Kvinnehelse er et stort begrep med ulike aspekter, og ikke minst; et alt for lite belyst tema. Det er nettopp derfor Ingrid tiltrekkes- og vil slå et «slag» for kvinnehelse. Hun skrev blant annet sin avsluttende diplomoppgave på osteopatistudiet om underlivssmerter, også kalt vulvodyni/vaginisme, og er alltid søken på oppdatert kunnskap rundt kvinnekroppen og kvinnehelse. 

Ingrid ønsket å bli osteopat fordi hun finner glede av å hjelpe enhver, og er åpen for alle som trenger å øke livskvalitet, har en «kink» i nakken eller ryggen som ikke vil gi slipp, eller bare trenger en prat. Uansett hva det måtte gjelde, så er døren åpen hos Ingrid på OK Klinikken på Majorstua. 


Bestilling av time hos osteopat Ingrid Bjørklund

Du kan bestille time hos Ingrid via online booking (link) eller på tlf. 23 21 38 00.

 

 

 

Osteopati

Urinveisinfeksjon (UVI) - blærekatarr  – blærebetennelse

Gjentagende urinveisinfeksjoner var årsaken til at 82 år gamle Marit Bødtker tok kontakt med osteopat Hilde Vermedal ved OK klinikken på Majorstua i Oslo. Hun fikk osteopati anbefalt av logoped Ragnhild Skard som hadde hatt god erfaring med å sende sine pasienter til osteopaten.

Mattias Lövgren er muskelterapeut. Han har utdannet seg ved Kristiania Høyskole og har bachelorgrad i osteopati .

 

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo, og arbeider som osteopat og akupunktør ved OK klinikken som ligger sentral på Majorstuen ikke langt fra Majorstuen t-bane stasjon. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati. Hun arbeider som osteopat ved OK klinikken, Majorstuen Oslo som ligger rett ved Majorstuen t-bane stasjon.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pediatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland, og har videreutdannelse innen kvinnehelse.