Ingrid Bjørklund Osteopat

Osteopat Ingrid Bjørklund har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania, og jobber nå ved OK Klinikken på Majorstua i Oslo. Ingrid er en avbalansert person som vil være din medspiller på vei til en bedre hverdag.

Osteopat Ingrid Bjørklund har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania, og jobber nå ved OK Klinikken på Majorstua i Oslo. Ingrid er en avbalansert person som vil være din medspiller på vei til en bedre hverdag.

 

Ingrid er åpen og interesserer seg for alle typer plager, hvor hennes hjertesak er kvinnehelse. De ulike aspektene ved kvinnehelse er noe Ingrid er tiltrukket av og syntes er veldig spennende. Kvinnehelse er et stort begrep, men hun trekker frem svangerskapsrelaterte plager, underlivssmerter og endometriose som viktige punkter. Hun skrev blant annet sin avsluttende diplomoppgave om underlivssmerter, vulvodyni, og er alltid søken etter å lære mer om kroppen og anatomi, men da spesielt kvinnekroppen og kvinnehelse da dette er et lite belyst tema i dag. 


Selv om Ingrid er opptatt av- og vil fremme kvinnehelse, er det viktig å understreke at hun sier velkommen til enhver pasient med enhver plage – å hjelpe mennesker til en bedre hverdag brenner hun for, og er drivkraften bak avgjørelsen om yrket som osteopat. Har du plager eller sliter med for eksempel nakke, hodepine, rygg, skuldersmerter, magesmerter, langvarige muskelvondt, urinlekkasje (inkontinens), smerter i bekkenet, underlivssmerter (vestibulitt/vulvodyni/vaginisme) eller svangerskapsrelaterte plager (bekkenlåsning/løsning)? Da er Ingrid genuint opptatt av å hjelpe deg å finne den beste løsningen sammen med deg.

 

Ingrid undersøker grundig og har en helhetlig tilnærming i løpet av undersøkelsen og behandlingen, som sikter mot bedre funksjon og smertelette. Forebyggende tiltak som råd og øvelser hører med i behandlingsplanen, og hun setter ofte et mål sammen med deg.  Om nødvending, samarbeider Ingrid tett med fysioterapeutene på klinikken.

 

Ingrid er opptatt av å hjelpe enhver, og er åpen for alle som trenger å øke livskvalitet, har en «kink» i nakken eller ryggen som ikke vil gi slipp, eller bare trenger en prat. Uansett hva det måtte gjelde, så er døren åpen hos Ingrid på OK Klinikken på Majorstua.

Osteopati

Osteopat Henning Abrahamsen har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania og han arbeider ved OK klinikken på Majorstua i Oslo.

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo, og arbeider som osteopat og akupunktør ved OK klinikken som ligger sentral på Majorstuen ikke langt fra Majorstuen t-bane stasjon. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati. Hun arbeider som osteopat ved OK klinikken, Majorstuen Oslo som ligger rett ved Majorstuen t-bane stasjon.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pediatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland, og har videreutdannelse innen kvinnehelse.