Massasje

Massasje er et godt verktøy for å forebygge skader og spent muskulatur, i tillegg gir det en følelse av velvære og avslapning i en stresset hverdag. Ved klinikken på Majorstuen i Oslo tilbyr vi ulike former for massasje: Klassisk massasje, Velvære-massasje, Fysikalsk massasje, Triggerpunkts-massasje, samt massasje ute i bedrift. 

 

OK klinikken på Majorstuen i Oslo tilbyr flere former for massasje med erfarne og faglig dyktige terapeuter. Terapeutene har grunnleggende forståelse for kroppens anatomi og behandlingen er et godt komplement til behandling hos blant annet fysioterapeut, akupunktør, eller osteopat.

Hvem kan benytte seg av massasje som behandlingsform?

Dersom du opplever spenninger og smerter i kroppen, og har for eksempel nakkesmerter og  stiv muskulatur, kan massasje løse opp og forebygge videre utvikling av skader og spenninger. Spenninger i kroppen kan skyldes ensidig arbeidsstilling, overanstrengelser eller stress, angst og sinne. Våre terapeuter utfører flere former for massasje etter hvilket behov du har og hva du ønsker å utrette med massasjen.


De ulike massasjeformene som tilbys på klinikken:

Klassisk massasje
Klassisk massasje bidrar til å løse opp spenninger som kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, stress og/eller anstrengelse. En klassisk massasje gjør musklene smidige og mer elastiske.

Velværemassasje
Velværemassasje er en behandlingsform som fremmer helse og velvære ved å forebygge og løse opp anspent muskulatur. Massasjen har som formål å øke blodsirkulasjonen, fjerne muskelspenninger og virke avspennende. Du vil føle deg roligere, smidig, mer avslappet og mer bevegelig.

Triggerpunktmassasje
Triggerpunktmassasje er en behandlingsform som stimulerer blodsirkulasjonen og kretsløpet, samt ømme og stive muskler. Et triggerpunkt er et aktivt ømt punkt i muskulaturen. Et triggerpunkt kan gjerne føre til en strålende smerte ut til andre område på kroppen som kan være selve senteret for ubehaget eller plagen. Ved å påvirke triggerpunktet stimuleres blodsirkulasjonen i det plagsomme området og utløser en renselsesprosess hvor avfallsstoffer blir brakt bort. Dette bidrar til å lindre eller løse plagen. Behandlingen hjelper for problemer i nakke, skuldre, arm, rygg, musesyke og hodepine. Behandlingen utøves med hendene ved å massere aktive ømme punkter som gir en karakteristisk utstråling fra de områdene du har plager.

Fysikalsk massasje
Fysikalsk massasje er en behandlingsform som kombinerer avspenning, undersøkelse og tøying. Behandlingen er todelt der den første delen legger til rette for avspenning. Dette bidrar til å løse opp spenninger som kan oppstå ved kroppslige skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, anstrengelse og følelsesmessig anstrengelse som stress.

I andre del av behandlingen er det fokus på å øke bevegeligheten i musklene for å legge til rette for mer bevegelighet og mindre smerter i hverdagen.

Massasje i bedrift
Vi tilbyr massør i bedrift en hel eller halv dag etter din bedrifts behov. Du kan avtale faste dager eller enkeltdager. Tilbudet gjelder bedrifter i Oslo.


Hvorfor massasje i bedriften?

  • Behandlingen (enten massasje eller annen form for behandling) forebygger sykefravær.
  • Arbeidstakerne kan betale behandlingen selv, eller arbeidsgiver og arbeidstaker kan dele kostnadene seg imellom. 
  • Inntil kr. 5000 per år kan bedriften gi hver enkelt ansatt behandlinger i gave, og få skattefradrag for dette.
  • Massasje eller annen behandling i bedriften gjør at ansatte slipper å ta fri for å gå ut fra arbeidsplassen for å få behandling.
  • De ansatte oppnår mindre muskelspenninger og økt bevegelighet, noe som kan redusere sykefravær.
  • Du signaliserer at du tar dine ansattes arbeidshelse og velvære på alvor.
  • Forebyggende behandling som massasje mv. gir også skattefradrag om behandlingen skjer i bedriften.

 

Send oss en mail på post@okklinikken.no dersom du ønsker tilbud og informasjon vedrørende ordningen massasje i bedrift. Du kan også få et tilbud dersom de ansatte kan komme til oss i Majorstuveien 36. 

Relaterte artikler

Har du plager med hodepine eller migrene? Våre terapeuter har god erfaring innenfor behandling av migrene og spenningshodepine.

 

Smerter i nakken kan ofte forplante seg oppover til hodet, og gi langvarig hodepine, eller de kan strekke seg helt ut mot skuldrene og ryggen. La...

Vi kan alle oppleve å få idrettsskader, både som aktiv idrettsutøver og som mosjonist. Risikoen for å pådra seg en skade va...

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden