Personlig trener på Majorstuen

Trenger du hjelp til å nå dine treningsmål? En personlig trener kan hjelpe deg. Alle våre personlige trenere er utdannet fysioterapeuter og vil gi deg en målrettet og god oppfølging. Du finner klinikken sentralt på Majorstuen i Oslo hvor du har mulighet til å trene i våre lokaler sammen med din personlige trener.

Personlig trener på Majorstuen

Med en PT/ personlig trener hos OK klinikken på Majorstuen i Oslo har du anledning til å trene uforstyrret med god veiledning og oppfølging. 

Hvordan kan en personlig trener hjelpe deg?
Vi faller stadig tilbake til vår hektiske hverdag med mange baller i luften og liten tid til oss selv. Det er lett å lage unnskyldninger for å slippe unna treningen. Noen kan slite med motivasjonen eller at man er ufokusert på trening. Dette kan våre personlige trenere hjelpe deg med. Effektiv trening med gode øvelser og et skreddersydd program vil utrette store forskjeller, og skape de resultatene du ønsker. Sammen med en personlig trener kan du sette opp et målbart program, du vil få tett oppfølging og veiledning til øvelser som er med på å styrke kroppen din. Mange trener dessverre på seg plager. Ved gode instruksjoner, råd og veiledning fra en av våre fysioterapeuter vil du kunne unngå overbelastninger og skader gjennom øvelser som utføres feil. 

Hvorfor velge personlig trener?
Ved hjelp av en personlig trener kan du få målrettet og personlig oppfølging slik at du når dine ønskede resultater. Det viser seg at flere når de resultatene de setter seg ved hjelp av personlig trener. Har du eller er du i faresonen for å få diabetes, har du høyt blodtrykk, er overvektig eller sliter du kanskje med rygg og nakkeplager? Trening kan være verktøyet for å få en bedre helse, bedre bevegelighet og økt livskvalitet. Våre personlige trenere er også utdannet fysioterapeuter, noe som gjør treningen skånsom og trygg for kroppen din. Timer med personlig trener er også et godt supplement til fysioterapi og kan hjelpe deg i rehabiliteringsprosessen.

Vi hjelper deg med å nå dine mål ved å bygge opp et målrettet og skreddersydd program sammen med deg!  

Gjennom å knytte deg til et opplegg hos oss får du:

  • Veiledning.
  • Personlig tilpasset treningsprogram.
  • Råd om kosthold ved behov.
  • Måling av resultater.
  • Og du får kjenne hvor godt trening er for kroppen din og ikke minst hvor fornøyd du blir med deg selv.

 

Dersom våre personlige trenere ser at du kan ha nytte og behov for behandlingsformer. Har de mulighet til å henvise internt til en av våre andre dyktige terapeuter eller massører. 

 

Relaterte artikler

Vi kan alle oppleve å få idrettsskader, både som aktiv idrettsutøver og som mosjonist. Risikoen for å pådra seg en skade va...

Akutt vondt i ryggen er ofte veldig smertefullt, og en tilstand som mange har opplevde å treffe på i løpet av livet. Våre terapeuter ha...

Smerter i skulder og bryst er en utbredt plage. De vanligste årsakene til smerter i skuldrene eller bryst er overbelastning eller senebetennelse. Vå...

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden