Hilde Vermedal Osteopat D.O

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Hilde er utdannet osteopat, fysioterapeut og akupunktør. Osteopati- og akupunktørutdannelsen har hun fra Belgia. Hennes hovedoppgave i osteopati omhandlet kraniosakral osteopati. I tillegg har hun Advanced Course ved universiteter i Kina i både Beijing og Nan Jing. Hennes 4-årige fysioterapiutdannelse tok hun i Amsterdam.

I dag jobber Hilde hovedsakelig som osteopat og akupunktør. Tidligere har hun arbeidet som lærer i 5 år ved Norsk Høyskole i Osteopati i faget kraniosakral osteopati. Hun har også arbeidet som lærer ved Akupunkturhøyskolen i 3 år. Hun har sittet i skolestyret ved Norsk Høgskole i Osteopati fra 1998 til 2002 hvorav de to siste årene som styreleder.

Hilde brenner for faget sitt, og mener hun er utrolig heldig som føler at yrket hennes nærmest føles som en hobby. Hun er lidenskapelig opptatt av hva hun driver med. Noe av styrkene hennes er akutte og kroniske korsryggsmerter, hun har behandlet veldig mange med følgeskader etter hjernerystelse, bil- og sykkelulykker, og har en dyp forståelse av problemstillinger relatert til fot og ankel.

Hilde behandler voksne som barn, samt gravide med bekkenrelaterte plager og spedbarn. I tillegg behandler hun også gjerne hunder og katter som har smerter og er stive av ulike årsaker.  Hilde har veldig lang erfaring som osteopat, i tillegg er hun interessert i kosthold og ernæring og er en av terapeutene ved klinikken som tar matintoleransetester.

Kontakt oss for timebestilling på tlf: 23 21 38 00, e-post: mail@okklinikken.no, eller sett opp time via vår online booking her.

Osteopati

Kjevedysfunksjon, også kalt temporomandibular dysfunksjon (TMD), er en tilstand som kan påvirke tyggemuskler, kjeveleddet og relaterte strukturer.

Osteopat Zoé Boulloud er fransk og utdannet ved Collège Ostéopathique de Bordeaux i Frankrike; et 6-årig studie hvor et år er forberedende i realfag.

Osteopat Morten Storruste Bragnes er utdannet osteopat fra Høyskolen Kristiania gjennom et fire år langt studie. I tillegg har han et semester med osteopatiutdanning fra European School of Osteopathy i England.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.