Hilde Vermedal Osteopat D.O

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Hilde er utdannet fysioterapeut fra Stichting Academie for Fysioterapie Amsterdam, i Nederland, og er medlem av Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF). Hilde har dessuten akupunkturutdanning fra Belgia og Kina, og er medlem av Akupunkturforeningen.

I dag arbeider Hilde hovedsakelig som osteopat ved klinikken. Hun videreutdannet seg til osteopat ved Norsk Høgskole i Osteopati og innehar tittelen Osteopat DO. Hun har sittet i skolestyret ved Norsk Høgskole i Osteopati fra 1998 til 2002, de to siste årene som styreleder. Hilde har i perioden 2001 til sommeren 2006 undervist i kraniosakral osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati (tidligere Norsk Høgskole i Osteopati).

Hilde behandler voksne som barn, samt gravide med bekkenrelaterte plager og spedbarn. Hilde har lang erfaring som osteopat, i tillegg er hun meget interessert i kosthold og ernæring og er en av terapeutene ved klinikken som tar matintoleransetester.

Kontakt oss for timebestilling på tlf: 23 21 38 00, e-post: mail@okklinikken.no, eller sett opp time via vår online booking her.

Osteopati

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Osteopat Kristiane Berglyd er utdannet gjennom Høgskolen Kristiania i Oslo. Hun er også utdannet sykepleier og har i tillegg lang erfaring med yogaundervisning. Kristiane arbeider med mange ulike muskelskjelettplager og har spesielt god erfaring med plager relatert til hofte, bekken, rygg, nakke og hodepine. Hun har også god erfaring med behandling av problematikk knyttet til pust og stressrelaterte plager.

Richard Hveding har jobbet som osteopat ved OK Klinikken på Majorstuen i Oslo i over ti år, og er en av våre mest erfarne terapeuter. Richard er utdannet osteopat DO, og har spesielt stor kompetanse på muskel- og skjelettplager som rygg- og nakkeplager, hodepine, og hofte- og bekkenrelaterte plager. Vi er veldig glade for å ha Richard som terapeut hos oss på klinikken på Majorstuen i Oslo. 

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.  

Magne Samsonstuen var ferdigutdannet osteopat i 2005 fra Maidstone i Kent, England. I tillegg har han en utdannelse innenfor fysioterapi.