Hilde Vermedal Osteopat D.O

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Hilde er utdannet fysioterapeut fra Stichting Academie for Fysioterapie Amsterdam, i Nederland, og er medlem av Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF). Hilde har dessuten akupunkturutdanning fra Belgia og Kina, og er medlem av Akupunkturforeningen.

I dag arbeider Hilde hovedsakelig som osteopat ved klinikken. Hun videreutdannet seg til osteopat ved Norsk Høgskole i Osteopati og innehar tittelen Osteopat DO. Hun har sittet i skolestyret ved Norsk Høgskole i Osteopati fra 1998 til 2002, de to siste årene som styreleder. Hilde har i perioden 2001 til sommeren 2006 undervist i kraniosakral osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati (tidligere Norsk Høgskole i Osteopati).

Hilde behandler voksne som barn, samt gravide med bekkenrelaterte plager og spedbarn. Hilde har lang erfaring som osteopat, i tillegg er hun meget interessert i kosthold og ernæring og er en av terapeutene ved klinikken som tar matintoleransetester.

Kontakt oss for timebestilling på tlf: 23 21 38 00, e-post: mail@okklinikken.no, eller sett opp time via vår online booking her.

Osteopati

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.  

Magne Samsonstuen var ferdigutdannet osteopat i 2005 fra Maidstone i Kent, England. I tillegg har han en utdannelse innenfor fysioterapi.