Astma eller kols

Opplever du plager med astma eller KOLS? Det kan være du har forsøkt mange ulike behandlingsformer, men ikke funnet noe som fungerer for deg? Hva med å prøve osteopati som behandlingsform?

Astma, og KOLS er plager som kan gi økte pustevansker i hverdagen. For enkelte kan dette ha en stor innvirkning i dagliglivet, mens andre er kanskje moderat plaget og er kun plage med dette i forbindelse med kondisjonskrevende aktivitet. Astma er kanskje den plagen som er mest knyttet til anstrengelse og fysisk aktivitet. Dette skyldes at luftveien trekker seg sammen under fysiske anstrengelser og skaper pustevansker. Behandling av astma kan være med på å forbedre lungefunksjonen til den enkelte og redusere betennelsestilstanden.

KOLS er en samlebetegnelse på en gruppe kroniske lungesykdommer. KOLS utvikler seg over mange år og rammer oftere personer over 40 år som har en lang røykehistorikk bak seg. KOLS gir tung pust, hoste og økt slimproduksjon. For mange er KOLS med på å redusere livskvaliteten betraktelig. Mange kan oppleve at det er vanskelig å puste når de ligger nede, noe som medfører at de må sove sittende. Andre kan få redusert kondisjon gjennom at pusten blir tung.

Vi ser at spesielt behandling med osteopati og/eller akupunktur kan være hensiktsmessig dersom du plages med astma eller KOLS. Våre terapeuter ser på den helhetlige sammenhengen mellom hvordan muskler, bindevevs-, skjellet- og leddsystemet henger sammen. Osteopater jobber med bindevevet og brystregionen spesielt, men tar hele kroppen med i betraktning, mens akupunktører arbeider med kropps- og lungeenergien. Man ser at anspentheten løsner opp og du vil kjenne en bedring i pustemekanismen.

Ønsker du mer informasjon om våre ulike behandlingsformer? Eller ønsker du å sette opp en time til en av våre terapeuter, ta kontakt med oss på 23 21 38 00 eller sett opp en time via vårt online bookingsystem.

 

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden