FAQ - Massasje

Den viktigste oppgaven massøren har er å løse opp i spenninger i muskulaturen, samt at glideflatene mellom de forskjellige muskellagene er optimale. Glir muskellagene tregt er man mer utsatt for å få skader. Man kan også forebygge skader og spent muskulatur gjennom å ta noen massasjetimer, fra tid til annen.

Ja, du velger selv varighet av massasjen i henhold til de valgalternativene vi har ved bestilling av timen. Vi kan tilby deg 30, 45 og 60 minutters massasjetimer hvor minst 5 minutter trekkes i fra på grunn av av- og påkledning.

Ja, du kan når som helst før eller under behandlingen gi beskjed om ønsket styrke. Vi anbefaler alle våre kunder om å gi tilbakemelding til våre massører underveis slik at du kan få best mulig utbytte av massasjen.

OK klinikken tilbyr massasje i bedrift. Klinikken tilbyr massasje ute i bedrift ved at vi kommer til dere og tar hånd om dine ansatte, eller et tilbud hvor dine ansatte kommer til oss. Dersom de har behov andre behandlingsformer kan dette også enkelt la seg ordne gjennom en bedriftsavtale med oss. 

Nei, massasje er ikke skadelig når det utføres av massører med massasjefaglig utdannelse. Et godt råd på veien er at du skal kunne slappe av mens massøren masserer. Føler du at du spenner deg på grunn av en for hard og kraftig massasje er det viktig at du ber terapeuten om å ta løsere. Da får det et mer optimalt resultat av behandlingen. Alle våre massører har grunnutdanning innenfor fysioterapi og har gode kunnskaper og erfaringer knyttet til behandlingsformen.