Janicke Furuly Lifecoach Helsecoach Ernæringsveileder

Lifecoach, helhetlig helsecoach, ernæringsveileder og yogainstruktør

Janicke er utdannet sykepleier ved Lovisenberg Diakonale Høgskole, og sertifisert helsecoach gjennom Institute for Integrative Nutrition (IIN) og Integrated Health Practitioner Institute (IHP). Hun er i tillegg utdannet yogainstruktør fra Yoga Academy International og har kompetanse innen funksjonell laboratorietesting. 

 

Janicke har en helhetlig tilnærming til helse for å kunne hjelpe deg å nå dine helsemål og leve i harmoni med kropp, sinn og sjel. Hun er dedikert til å adressere mage/tarm-helse og hormonell balanse, da disse systemene spiller en avgjørende rolle for generell helse. 

 

Janicke sin lidenskap er å hjelpe deg med å finne roten til dine symptomer, gjennom å fokusere like mye på hva som foregår i hodet ditt, og hjertet ditt, som det du fyller tallerkenen med. Hun kan tilby funksjonell laboratorietesting gjennom Nordic labs, for å se på blant annet matintoleranser, hormoner og mage/tarmsystemet. Som helsecoach diagnostiserer hun ikke eller behandler sykdom. 

 

Hennes helsetilbud tar utgangspunkt i en DE-STRESS protokoll

  • Individtilpasset tilnærming til ernæring
  • Trening og fysisk aktivitet
  • Stress og regulering av nervesystemet
  • Søvn og hvile
  • Fjerning av giftstoffer
  • Emosjonell balanse

 

Hennes formål er å hjelpe mennesker som føler seg overveldet, fortvilet og håpløse i en verden med stadig mer helseinformasjon, motstridende meninger og ulike retninger innenfor helse. Janicke skreddersyr et helsetilbud for å imøtekomme hver enkelt pasients unike behov.