Life Coach

Står du ved et veiskille i livet? Trenger du profesjonell hjelp med å se, frigjøre og utvikle ditt potensiale? Vår coach Mats Graf har over 30 års erfaring i å veilede mennesker gjennom sine utfordringer.

Noen ganger møter vi situasjoner i livet som vi ikke helt greier å takle på egenhånd. Det kan være en kneik vi ikke greier å komme over, en flaskehals som gjør at ting stopper opp, eller en tåke som gjør at vi ikke greier å se så klart som vi skulle ønske. Dette skjer med de fleste av oss fra tid til annen. I disse fasene i livet kan det være verdifullt å snakke med noen som kan vise deg andre perspektiver på ditt liv og din situasjon. En coach kan hjelpe deg med å finne og se løsninger og gi deg råd og spesifikke øvelser for å løfte deg gjennom utfordringene dine.

Vår coach Mats Graf vil hjelpe deg med å peke ut vanemønstre som holder deg tilbake, samt gi deg veiledning i å bryte ut av disse. Mats kan benytte massasje, akupunktur eller yoga som hjelpemidler dersom det er optimalt. Han kan også veilede deg i avspenningsteknikker.

Dersom du ønsker kan du bestille privattimer i yoga, meditasjon og avspenning sammen med Mats. Her vil du få et skreddersydd opplegg som passer deg og dine behov.

Bestill time med life coach Mats via tlf: 23 21 38 00, e-post til mail@okklinikken.no eller via vår online booking

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden