Udefinerbare plager - kroniske og vage symptomer - IBS

Lider du av udefinerbare symptomer, har du problemer med magen eller tarmene? Er du mye oppblåst, har du for mye luftavgang, har du IBS eller kroniske smertesymptomer du ikke forstår deg på? Har du nedsatt hukommelse og/eller dårlig konsentrasjon? Da kan det være smart å vurdere å ta en konsultasjon hos Jannicke Furuly. Hun er utdannet sykepleier, helse-coach og ernæringsveileder. I tillegg er hun yogainstruktør. Hun har også kompetanse innen funksjonell laboratorietesting.

Men hva er funksjonell laboratorietesting?

I et stadig skiftende landskap innenfor helse, er det stadig flere individer som oppsøker alternative tilnærminger for å forstå og løse sine helseproblemer. Funksjonell medisin er en slik tilnærming som har økt i popularitet de siste årene. Funksjonell medisin er en helhetlig og pasientsentrert modell som tar sikte på å avdekke de underliggende årsakene til sykdom og fremme optimal velvære. 

 

I hjertet av funksjonell medisin ligger funksjonell laboratorietesting - et verktøy som er forankret i prinsippet om at kroppen er et integrert system der hver komponent spiller en avgjørende rolle for den generelle helsen. I stedet for kun å håndtere symptomer bruker man funksjonell laboratorietesting til å identifisere og adressere underliggende ubalanser som kan føre til sykdom. 

 

Hvordan foregår funksjonell laboratorietesting?

Gjennom å analysere blod-, avføring-, urin-, spytt- og hårprøver, måler man biomarkører som ikke rutinemessig måles av tradisjonelle laboratorier. Hensikten er å gi et mer grundig og spesifikt helseperspektiv for å forstå hva som skjer med fordøyelsen, hormoner, immunforsvaret, ernæring og stress-respons-systemet.

 

Hvem passer det for?

Kanskje du har tatt flere prøver tidligere og fått beskjed om at alt er innenfor det som regnes som “normalt”, men du likevel har symptomer som styrer livet ditt? Er du i en labyrint av usikkerhet, står du fast og leter etter svar?

Funksjonell laboratorietesting er ikke begrenset til de som allerede har helseproblemer. Det er like mye for de som ønsker å være proaktive med helsen sin. Ved å identifisere potensielle ubalanser før de manifesterer seg som symptomer, gir dette enkeltpersoner mulighet til å ta styring over sin helse og velvære.

 

Ønsker du å lese mer om hva Jannicke Furuly har av kompetanse så trykk gjerne på disse linkene: https://www.okklinikken.no/om-oss/vaare-terapeuter/life-coach/janicke-furuly-lifecoach-helsecoach-ernaeringsveileder

 https://www.okklinikken.no/blogg/hva-er-en-helsecoach-lifecoach 

Har du noen spørsmål vedrørende din plager og om Jannicke kan hjelpe deg til bedre livskvalitet så send oss en mail på mail@okklinikken.no, eller bestill time hos henne via denne linken for å komme til OK klinikkens online timebestilling: https://okklinikken.makeplans.no/services/25815/slots  Legg gjerne ved ditt telefonnummer i mailen til oss om du vil at Jannicke skal ringe deg opp igjen før du eventuelt bestemmer deg for å bestille en time.

Du kan også ringe oss på 23 21 38 00. Våre resepsjonister tar i mot beskjeden din og vil få Jannicke til å ta kontakt med deg straks hun har tid.

Flere Blogg-innlegg

Soneterapeut, refleksolog og nevrorefleksolog Anne Katrine ønsker å jobbe tverrfaglig. Hun har grunnutdanning innenfor fotsoneterapi og refleksolog...

Karpal tunell syndrom - fikk god hjelp av osteopatibehandling!