Maria Wergeland Andersen

Maria Wergeland Andersen har tatt sin fysioterapiutdannelse ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede i Nederland.

Maria har god kjennskap til muskel-, og skjelettplager og er spesielt interessert innen ankelovertråkk, korsbåndsskader og rygg-, og hofteproblematikk. Utover fysioterapistudiet har hun gjennomført videre kursing i psykologi, dry-needling, kinesioteiping, leddmobilisering og leddmanipulering.  Igjennom tidligere arbeid fra rehabiliteringssentre og klinikker har hun god erfaring med alle aldersgrupper.

 

Maria skrev bacheloroppgaven sin om uspesifikke korsryggsmerter, med fokus på alle faktorene som kan påvirke smerte og smerteoppfatning. Maria er opptatt av et helhetlig syn rundt behandling, og trives med å jobbe hands-on. Hun er også opptatt av å fremme bevegelse i hverdagen, og legger inn stor innsats for å finne øvelser tilpasset enkeltindividet, som skal føles enkle å implementere og gjennomføre.

 

Som tidligere idrettsutøver har Maria personlige erfaringer med kroppslige skader og innsatsen mot en smertefri hverdag, noe som inspirerte fysioterapikarrieren. Hun er en sosial og blid person, som føler seg heldig som jobber innen et yrke der hun kan bidra positivt til menneskers livskvalitet.