Lege, spesialister, fysikalsk medisiner, alternative medisiner, psykolog etc.

Ønsker du å jobbe her på OK klinikken? Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere og terapeuter med ulike erfarings- og utdanningsbakgrunner. Ta gjerne kontakt med oss ved å sende en mail til vår daglige leder Hilde Vermedal på  hilde.vermedal@okklinikken.no  dersom du ønsker å fortelle oss litt om deg selv.

Vi søker ulike profesjonsgrupper, og ønsker å utvide tilbudet vårt ved klinikken. vi etter en kiropraktor eller turnuskiropraktor. Har du en bakgrunn du mener vi trenger, så hører vi gjerne i fra deg. 

Gjennom forebygging og behandling fokuserer klinikken på å gi økt bevegelighet og bedre livskvalitet til de med plager som følge av skader, sykdom, smerter, energisvikt og livsstilsproblemer. Gjennom å tilby alt på et sted og kombinere våre ulike behandlingsformer ønsker vi å gi våre pasienter et helhetlig og sammensatt tilbud som møter deres behov på en best mulig måte. Vår behandling skal bidra til å gi folk et godt liv gjennom økt bevegelighet, økt arbeidsglede, økt effektivitet og redusert sykefravær. Vi ønsker å gi folk styrket vitalitet og livsglede.