Torill Ytterhus Haugset

Torill er utdannet fysioterapeut ved høgskolen i Oslo og Akershus. Hun er godkjent fysioterapeut og er medlem av Norges fysioterapiforbund. Torill har erfaring fra Ullevål sykehus, samt rehabiliteringsavdeling ved helsehus. I tillegg til fysioterapi har Torill et årsstudium i personlig trening fra Activ Education.

Klikk her for å lese hvorfor Torill mener at flere eldre burde gå jevnlig til behandling hos fysioterapeut.

Som fysioterapeut er Torill svært opptatt av å se pasienten i sin helhet, og å finne årsaken til pasientens plager og se dette i sammenheng. Hun er opptatt av forebygging og ønsker i sin behandling å vise og forklare øvelser og tiltak som kan gjøre pasientens hverdag bedre. Torill synes det er svært spennende å jobbe med rehabilitering etter operasjon og idrettsskader, og har god erfaring med opptrening ved artrose, rehabilitering knyttet til operasjon, samt slagrehabilitering.

Det Torill liker aller best med å jobbe som fysioterapeut er at hun får hjelpe mennesker med å bedre deres hverdag. Torill har spesielt god erfaring med behandling av voksne og eldre, og viser stor omsorg for sine pasienter.

Torill tilbyr også timer med personlig trener. Hun gir også kostholdsveiledning som en del av behandlingen dersom det skulle være ønske om dette.

Du kan booke time med Torill via tlf: 23 21 38 00, e-post til mail@okklinikken.no eller via vår online booking.