Tidenes beste høsttilbud!

Denne høsten braker det løs med tidenes beste høsttilbud hos OK klinikken! Vi gir deg nå halv pris på samtaleterapi med life coach, osteopati og fysikalsk massasje hos utvalgte terapeuter i perioden 15. oktober til 30. november.

Halv pris på fysikalsk massasje

Fysikalsk massasje bidrar til å løsne opp i spenninger som kan oppstå ved skader, dårlig arbeidsstilling, stress eller feilbelastninger. OK klinikkens dyktige terapeuter kan hjelpe deg slik at du i stedet kan fokusere på å nyte høsten.

Du kan forhåndskjøpe massasjetimene i perioden 15. oktober til 28. oktober, og de forhåndskjøpte timene må brukes innen 30. november 2018.

Disse terapeutene tilbyr fysikalsk massasje til halv pris i høst:
Torill Ytterhus Haugset
Mats Graf

Slik bestiller du fysikalsk massasje til halv pris:
1. Klikk deg inn på vår nettbutikk for å forhåndskjøpe opp til 3 massasjetimer. Du kan også stikke innom klinikken og betale i resepsjonen.
2. Bestill så din time til massasje via vår online booking, eller kontakt oss på e-post til mail@okklinikken.no eller tlf 23 21 38 00.

Ønsker du å gi bort massasjetime som gave til noen i form av en fysisk gavekort? Kontakt oss på klinikken, så legger vi et gavekort klart til henting i resepsjonen. Husk å opplyse den heldige mottakeren om fristen 30. november for å bruke massasjetimene.

Du må selv kontakte klinikken for å bestille time til massasje etter at du har gjennomført kjøp i nettbutikken. Dette skjer ikke automatisk når du forhåndskjøper massasjetimer på nett.

  

Halv pris på samtaleterapi med life coach Mats Graf

I hele kampanjeperioden får du halv pris på timer til samtaleterapi med vår dyktige life coach Mats Graf.

Noen ganger møter vi situasjoner i livet som vi ikke helt greier å takle på egenhånd. Dette skjer med de fleste av oss fra tid til annen. I disse fasene i livet kan det være verdifullt å snakke med noen som kan vise deg andre perspektiver på ditt liv og din situasjon. Mats kan hjelpe deg med å finne og se løsninger og gi deg råd og spesifikke øvelser for å løfte deg gjennom utfordringene dine. Klikk her for å benytte deg av tilbudet via vår online booking.

 

Halv pris på førstegangstime med osteopat Kristiane Berglyd

Helt frem til 30. november får du halv pris på din første time til osteopati med vår dyktige osteopat Kristiane Berglyd. Har du hørt mye bra om osteopati eller er nysgjerrig på osteopatibehandling? Nå har du en super mulighet til å teste behandlingsformen!

Kristiane arbeider med mange ulike muskelskjelettplager og har spesielt god erfaring med plager relatert til hofte, bekken, rygg, nakke og hodepine. Hun har også god erfaring med behandling av problematikk knyttet til pust og stressrelaterte plager. Klikk her for å bestille førstegangstime til halv pris hos Kristiane.

 

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger

Timer til samtaleterapi med life coach og osteopatitimer behøver ikke å forhåndsbetales, og kan bestilles direkte via vår online booking for så å betales over disk på klinikken ved oppmøte.

OK klinikkens retningslinjer og frister for flytting og kansellering av timer er gjeldende for alle timebestillinger ved klinikken.

Timer til fysikalsk massasje må forhåndsbetales via vår nettbutikk eller over disk ved OK klinikken. Dersom du har booket/bestilt en massasjetime uten å først forhåndsbetale/forhåndskjøpe tjenesten på OK klinikken eller i nettbutikken vil du måtte betale full pris for massasjetimen.

I kampanjeperioden kan man ikke bruke behandlinger som er kjøpt innenfor en tidligere kampanjeperiode.

Tilbudene i kampanjeperioden gjelder kun hos utvalgte terapeuter. Vi tar forbehold om at listen over de aktuelle terapeutene kan endre seg i løpet av kampanjeperioden.

Det er kun 3 timer til fysikalsk massasje som kan benyttes per person.

Dersom du ikke rekker å bruke dine forhåndskjøpte behandlinger innen fristen 30. november 2018 vil du i stedet kunne benytte summen du har gjenstående som et gavekort på valgfrie behandlinger her hos oss, hvor du betaler mellomlegget. Den gjenstående summen må brukes innen 4 måneder fra kjøpsdato. Øvrige betingelser for handel i nettbutikken, se her.

Flere Blogg-innlegg

Osteopati er en behandlingsform med fokus på kroppen som helhet. OK klinikken har dyktige og erfarne osteopater med sentral beliggenhet på Majorstue...

Fysioterapi på dagen! OK klinikken tilbyr fysioterapeuter med allsidig erfaring og kompetanse med kort eller ingen ventetid. Våre fysioter...

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...