Sommertilbud på massasje

Endelig! Her er sommertilbudet du har ventet på! Akkurat nå får du halv pris på fysikalsk massasje utført av våre dyktige terapeuter.

Fysikalsk massasje bidrar til å løsne opp i spenninger som kan oppstå ved skader, dårlig arbeidsstilling, stress eller feilbelastninger. OK klinikkens dyktige terapeuter kan hjelpe deg slik at du i stedet kan fokusere på å nyte sommeren.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet!

Du kan forhåndskjøpe inntil 3 massasjetimer i perioden 1. juni til 1. juli 2018, og de forhåndskjøpte timene må brukes innen 31. august 2018.

Disse terapeutene tilbyr fysikalsk massasje til halv pris i sommer:

Torill Ytterhus Haugset

Christoffer Hovland

Mats Graf

Kristiane Berglyd


Slik gjør du:
1. Klikk deg inn på vår nettbutikk for å forhåndskjøpe opp til 3 massasjetimer. Du kan også komme innom oss på klinikken og betale i resepsjonen.
2. Bestill time til massasje via vår online booking, eller kontakt oss på e-post til mail@okklinikken.no eller tlf 23 21 38 00.

Ønsker du å gi bort massasjetime som gave til noen i form av en fysisk gavekort? Kontakt oss på klinikken, så legger vi et gavekort klart til henting i resepsjonen. Husk å opplyse den heldige mottakeren om fristen 31. august for å bruke massasjetimene.

Du må selv kontakte klinikken for å bestille time til massasje etter at du har gjennomført kjøp i nettbutikken. Dette går ikke automatisk når du forhåndskjøper massasjetimer på nett.

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger:
Dersom du har booket/bestilt en massasjetime uten å forhåndsbetale/forhåndskjøpe produktet på OK klinikken eller i nettbutikken vil du måtte betale full pris for massasjetimen.

I kampanjeperioden kan man ikke bruke behandlinger som er kjøpt innenfor en tidligere kampanjeperiode.
Det er kun 3 behandlinger som kan benyttes per person.

Dersom du ikke rekker å bruke dine forhåndskjøpte behandlinger innen fristen 31. august 2018 vil du i stedet kunne benytte summen du har gjenstående som et gavekort på valgfrie behandlinger her hos oss, hvor du kun betaler mellomlegget. Den gjenstående summen må brukes innen 4 måneder fra kjøpsdato. For øvrige betingelser for handel i nettbutikken, se her.

Flere Blogg-innlegg

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...

Eldre som går jevnlig til fysioterapi har stor nytte av dette, og flere eldre burde benytte seg av tilbudet som finnes. Det mener fysioterapeut ved OK kli...

Osteopati er en behandlingsform med fokus på kroppen som helhet. OK klinikken har dyktige og erfarne osteopater med sentral beliggenhet på Majorstue...