Heidi Presterud Wiese

Heidi Presterud Wiese jobber som psykomotorisk fysioterapeut hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.

Livsbelastninger, stress, traumatiske opplevelser og vedvarende belastning virker inn på kropp og sinn. Heidi har mange års erfaring med forebyggende helse og behandling av pasienter med sammensatte lidelser. En av hennes spesialiteter er hjelp ved vanskelige følelser og livssituasjoner som har satt seg i kroppen som evt. smerter og spenninger. Hun har stor interesse for en helhetlige tilnærming til symptomene. Hun er spesielt opptatt av den «frie pusten» og dens potensial og kraft kombinert med god kroppsbevissthet.

Heidi ønsker å hjelpe deg fra smerter, begrensninger og blokkeringer slik at du kan oppleve bedre helse, indre ro og livsglede.

I tillegg til psykomotorisk fysioterapi kan Heidi tilby tankefeltterapi (TPT) og yogaterapi som behandling til fysiske smerter og emosjonelle utfordringer.  

Ønsker du å sette opp en time til psykomotorisk fysioterapi, tankefeltterapi, coaching eller yogaterapi hos Heidi Presterud Wiese, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00 eller via e-post: mail@okklinikken.no.