Zoé Boulloud Osteopat D.O.

Osteopat Zoé Boulloud er fransk og utdannet ved Collège Ostéopathique de Bordeaux i Frankrike; et 6-årig studie hvor et år er forberedende i realfag.

Utdanningen i Frankrike har fokus på kraniosakral terapi og osteopati, og visceral behandling (behandling av bindevevet rundt indre organer) i forbindelse og relasjon til muskel-skjelettsystemet. Hun har gjennomført etterutdanning og fordypning innen behandling av gravide og nyfødte, kopping og kinesiologitape. 

Zoé har tidligere jobbet i en tverrfaglig klinikk i Bordeaux, og et crossfit-senter der hun behandlet idrettsutøvere på høyt nivå (vektløftere, rugbyspillere, jegersoldater, dansere mm.). Hun har også 4-års erfaring som osteopat for et håndball-lag,  og var til stede under kamper hvor hun fungerte som akutt helsepersonell. Denne stillingen la grunnlaget for masteroppgaven hennes innen referert smerte (der hjernen feiltolker hvor smerten egentlig kommer fra).

 

Zoé er en osteopat som setter pasienten i høysetet, og er en god lytter som tar seg tid til hver enkelt. Hun er glad i mennesker og vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe. Hun har en lidenskap for bruk av skånsomme teknikker og tøyninger fremfor manipulasjoner (knekking).

 

Zoé er medlem av Norsk Osteopatforbund, og ønsker  pasienter i alle aldre hjertelig velkommen til osteopatibehandling hos henne.

Du kan sette opp en time hos Zoé Boulloud ved å ringe oss på tlf: 23 21 38 00, eller via vår online booking.

Osteopati

Kjevedysfunksjon, også kalt temporomandibular dysfunksjon (TMD), er en tilstand som kan påvirke tyggemuskler, kjeveleddet og relaterte strukturer.

Osteopat Morten Storruste Bragnes er utdannet osteopat fra Høyskolen Kristiania gjennom et fire år langt studie. I tillegg har han et semester med osteopatiutdanning fra European School of Osteopathy i England.

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.