Morten Storruste Bragnes Osteopat D.O.

Osteopat Morten Storruste Bragnes er utdannet osteopat fra Høyskolen Kristiania gjennom et fire år langt studie. I tillegg har han et semester med osteopatiutdanning fra European School of Osteopathy i England.

Hos Morten er alle pasienter av alle aldersgrupper velkommen. Han har en stor lidenskap for faget og har gjennom en diplomoppgave fordypet seg i kjeveproblemer og smerter relatert til kjeve, ansikt og nakke. I tillegg har han erfaring med og er interessert i mage- tarm problematikk.

Han har stor interesse for ski, toppturer og naturliv og har god erfaring med behandling av smerter og overbelastninger knyttet til friluftsliv og aktivitet.

Osteopati for Morten er søken etter å balansere systemene til pasienter samtidig som man kartlegger strukturer som kan være årsaken eller kilden til problematikken. Deretter å bruke et bredt spekter av ulike teknikker tilpasset til hver pasient.

Han tilbyr også massasje og har kurset seg i Norwegian Massage System og har erfaring som massør fra Sverige.

Vi er svært fornøyd med å ha Morten her på klinikken. Han er en allsidig terapeut med mye kunnskap. 

Du kan sette opp en time hos Morten Storruste Bragnes ved å ringe oss på tlf: 23 21 38 00, eller via vår online booking.

Osteopati

Kjevedysfunksjon, også kalt temporomandibular dysfunksjon (TMD), er en tilstand som kan påvirke tyggemuskler, kjeveleddet og relaterte strukturer.

Osteopat Zoé Boulloud er fransk og utdannet ved Collège Ostéopathique de Bordeaux i Frankrike; et 6-årig studie hvor et år er forberedende i realfag.

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.