Richard Hveding Osteopat D.O

Richard Hveding har jobbet som osteopat ved OK Klinikken på Majorstuen i Oslo i over ti år, og er en av våre mest erfarne terapeuter. Richard er utdannet osteopat DO, og har spesielt stor kompetanse på muskel- og skjelettplager som rygg- og nakkeplager, hodepine, og hofte- og bekkenrelaterte plager. Vi er veldig glade for å ha Richard som terapeut hos oss på klinikken på Majorstuen i Oslo. 

Richard Hveding har en solid faglig kompetanse og lang erfaring innenfor behandling av rygg- og bekkenplager, spenningshodepine, migrene, skoliose, bekkenplager hos gravide og idrettsskader. Richard prøver ved ett hvert tilfelle å finne årsaken til pasientens plager. Han har et sterkt engasjement til faget og dets helhetlige tilnærming til kropp og sinn. Han benytter seg av flere ulike behandlingsteknikker, blant annet kraniosakral osteopati, hvor han behandler bindevevsnettverket rundt de indre organene, samt muskel og skjelettsystemet. Richard benytter seg av flere ulike verktøy innenfor osteopatien som blant annet justeringsbehandling og manipulasjon.

Richard har en ærlig tilnærming til den enkeltes plager og problemer. Han samarbeider tett med annet helsepersonell som leger, fysioterapeuter, kiropraktorer, akupunktører og ernæringsfysiologer. Det viktigeste er at pasienten blir frisk, enten det er hos en osteopat, kiropraktor, fysioterapeut eller annen behandlingsform. På OK Klinikken samarbeider vi for å oppnå dette for alle pasienter som kommer til oss.

Richard Hveding er utdannet osteopat DO, og er medlem av Norsk Osteopatforbund, NOF. Han har sin osteopatiutdannelsen fra den Skandinaviske Osteopathøyskolen i Göteborg (SKOHS). Richard har jobbet som osteopat ved OK Klinikken på Majorstuen i Oslo i over ti år, og er en av våre mest erfarne terapeuter. Tidligere har han arbeidet som massasjeterapeut på Center Helse Skøyen samt muskel og leddterapeut/massasjeterapeut på flere bedrifter i Oslo. Richard er opptatt av å utvide sin kunnskap innenfor osteopati og sitt fagfelt, og har tatt kurs og videreutdanning innenfor blant annet triggerpunktbehandling, dynamiske og statiske teknikker, og osteopatisk behandling og treningsterapi for funksjonell og strukturell skoliose.

Dersom du ønsker å bestille en time hos vår osteopat Richard Hveding, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00, mail eller bestill via vår nettbestilling.

Osteopati

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Osteopat Kristiane Berglyd er utdannet gjennom Høgskolen Kristiania i Oslo. Hun er også utdannet sykepleier og har i tillegg lang erfaring med yogaundervisning. Kristiane arbeider med mange ulike muskelskjelettplager og har spesielt god erfaring med plager relatert til hofte, bekken, rygg, nakke og hodepine. Hun har også god erfaring med behandling av problematikk knyttet til pust og stressrelaterte plager.

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.  

Magne Samsonstuen var ferdigutdannet osteopat i 2005 fra Maidstone i Kent, England. I tillegg har han en utdannelse innenfor fysioterapi.