Marthe Christensen Moe

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Marthe har bred kunnskap og erfaring innenfor fagfeltet. Hun har blant annet arbeidet som fysioterapeut i Gladsaxe kommune i København, og som fysioterapeut hos Life Improvement. I tillegg til fysioterapi og osteopati så er Marthe utdannet Personlig Trener fra Norges Idrettshøyskole (NIH), og har jobbet som PT ved Elixia.

Ved å kombinere osteopati og fysioterapi er Marthe opptatt av å se hver enkelt pasient helhetlig og å oppdage sammenhengen mellom årsak og plager. Marthe er opptatt av forebygging av skader og under et behandlingsforløp ønsker hun å vise og forklare øvelser og tiltak som kan motvirke skader og som kan bedre din hverdag. Hun har god erfaring med behandling av idrettsskader og rehabilitering knyttet til operasjoner. Videre er hun svært interessert i og erfaren rundt behandling av stressrelaterte plager som smerter i nakke, rygg og hode. Hun er opptatt av å se sammenhengen mellom det fysiske og det psykiske og benytter seg av ulike pusteteknikker, holdningsøvelser og fokus på økt kroppsbevissthet i sin behandling. Marthe er fysioterapeut og osteopat fordi hun ønsker å hjelpe mennesker til et bedre liv. Hun har erfaring med behandling av ungdom, voksne og eldre, og viser stor omsorg ovenfor alle sine pasienter.

 

Ønsker du å sette opp en time til Marthe, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00 eller sette opp en time via vår nettbestilling.