Magne Samsonstuen Osteopat D.O

Magne Samsonstuen var ferdigutdannet osteopat i 2005 fra Maidstone i Kent, England. I tillegg har han en utdannelse innenfor fysioterapi. 

Osteopat Magne Samsonstuen har lang og bred erfaring, blant annet fra sin klinikk på Lillehammer de siste 25 årene. Nå er vi så heldige å ha Magne her på OK Klinikken på Majorstuen i Oslo. Magne har en stor faglig kompetanse og en stor interesse for sine pasienter og sitt fagområde.

Magne har spesielt stor interesse ovenfor pasienter som har allergi, astma og kols. Som tidligere toppidrettsutøver har han også god forståelse for idrettsrelaterte skader, og arbeider med idrettsosteopati. Som osteopat arbeider han mye med muskel- og skjelettlidelser, akutte tilstander, migrene og hodepine, stressrelaterte plager og kolikk. Han har en helhetlig tankegang ovenfor alle sine pasienter og bruker mye tid på oppfølging og dialog. 

Magne Samsonstuen har lang fartstid innenfor bransjen og har blant annet arbeidet som sjefsfysioterapeut for astma og allergipasienter og ved reumatisk avdeling. Han har arbeidet som kommunefysioterapeut og har videreutdanning innenfor pedagogikk og veiledning. Magne er opptatt av å tilegne seg mer kunnskap. Han har blant annet tatt kurs i idrettsskader, kurs innenfor manuell terapi og feldenkraismetoden. Han er en dedikert osteopat som tenker helhetlig i alle ledd. Som osteopat er Magne spesielt opptatt av å skape en god dialog med sine pasienter.

 Ønsker du å sette opp en time hos vår osteopat Magne Samsonstuen, ta kontakt med oss på 23 21 38 00 eller sette opp en time via vår nettbestilling

 

Osteopati

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.