Kristiane Berglyd

Osteopat Kristiane Berglyd er utdannet gjennom Høgskolen Kristiania i Oslo. Hun er også utdannet sykepleier og har i tillegg lang erfaring med yogaundervisning. Kristiane arbeider med mange ulike muskelskjelettplager og har spesielt god erfaring med plager relatert til hofte, bekken, rygg, nakke og hodepine. Hun har også god erfaring med behandling av problematikk knyttet til pust og stressrelaterte plager.

Klikk her for å bestille time hos Kristiane via vår online booking.

Kristiane har tidligere jobbet som sykepleier innenfor lindrende behandling og slagrehabilitering. Nå jobber hun deltid ved Godthåb helse og rehabilitering og har bistått mange i rehabiliteringsfasen etter blant annet kne og hofteoperasjoner, hjerte- karsykdom, personer med følgetilstander etter kreftsykdom, reumatologiske tilstander og personer med komplekst og sammensatt sykdomsbilde. I tillegg jobber hun på en mastergrad i helsefremmende arbeid med fordypning i salutogenese. Det Kristiane liker spesielt godt med osteopati er at man kan se forbi diagnoser og ha fokus på funksjon og individuelt tilpasset behandling. På den måten kan man fremme kroppens evne til å regulere seg selv.

Osteopat Kristiane er opptatt av at en rekke faktorer knyttet til pasientens livssituasjon kan være med på å skape eller opprettholde fysiske plager. Ved langvarige problemer har Kristiane god erfaring med å forstå plagene i sammenheng med den enkeltes hverdag. Slik kan hun sammen med pasienten finne en best mulig strategi for å løse problemet. Her har hun blant annet erfart at en kombinasjon av yoga, meditasjon og osteopati er spesielt gunstig i noen tilfeller.

Hun har undervist yoga for grupper og enkeltpersoner siden 2011, og er sertifisert MediYogaterapeut (også kjent som medisinsk yoga). Innenfor denne retningen har hun 750 timer kursing. Kristiane er også sertifisert gjennom Yoga Works, som er en av de største innenfor utdanning av yogalærere. Her har hun 500 timer kursing. De siste 10 årene har Kristiane vært inspirert av Donna Fahri og hennes tilnærming til yoga. 

Innenfor yoga har Kristiane bred erfaring og har undervist alt fra restorativ til fysisk utfordrende yoga. Kristiane er spesielt interessert i hvordan hun kan tilpasse yoga til deg som har spesielle utfordringer og har god erfaring med å bruke yoga terapeutisk ved langvarige ryggplager. Gjennom øvelser forankret i pust og bevegelse er det mange som opplever at det er lettere å åpne opp for øyeblikket og hvile i seg selv. Kristiane er opptatt av at det er viktig med stabilitet i yoga og det er ofte nødvendig å gjøre spesifikke øvelser for å bedre sanse- motorisk kontroll av kjernemuskulatur, det er altså ingen forutsetning at du må være fleksibel for å gjøre yoga. Kristiane har selv en daglig yoga og meditasjons - praksis og er engasjert for å gi deg opplevelsen av yoga som en trygg og naturlig vei til indre ro, mestring og bevegelsesglede. Målsetningen vil være hvordan yoga kan tilpasses dine behov og bidra til at du får en bedre hverdag.

Du kan bestille time hos Kristiane via vår online booking, e-post til mail@okklinikken.no eller tlf: 23 21 38 00

Osteopati

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Richard Hveding har jobbet som osteopat ved OK Klinikken på Majorstuen i Oslo i over ti år, og er en av våre mest erfarne terapeuter. Richard er utdannet osteopat DO, og har spesielt stor kompetanse på muskel- og skjelettplager som rygg- og nakkeplager, hodepine, og hofte- og bekkenrelaterte plager. Vi er veldig glade for å ha Richard som terapeut hos oss på klinikken på Majorstuen i Oslo. 

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.  

Magne Samsonstuen var ferdigutdannet osteopat i 2005 fra Maidstone i Kent, England. I tillegg har han en utdannelse innenfor fysioterapi.