Kristiane Berglyd

Osteopat Kristiane Berglyd er utdannet gjennom Høgskolen Kristiania i Oslo. Hun er også utdannet sykepleier og har i tillegg lang erfaring med yogaundervisning. Kristiane arbeider med mange ulike muskelskjelettplager og har spesielt god erfaring med plager relatert til hofte, bekken, rygg, nakke og hodepine. Hun har også god erfaring med behandling av problematikk knyttet til pust og stressrelaterte plager.

Klikk her for å bestille time hos Kristiane via vår online booking.

Kristiane har tidligere jobbet som sykepleier innenfor lindrende behandling og slagrehabilitering. Nå jobber hun deltid ved Godthåb helse og rehabilitering og har bistått mange i rehabiliteringsfasen etter blant annet kne og hofteoperasjoner, hjerte- karsykdom, personer med følgetilstander etter kreftsykdom, reumatologiske tilstander og personer med komplekst og sammensatt sykdomsbilde.

Osteopat Kristiane er opptatt av at en rekke faktorer kan være med på å skape eller opprettholde fysiske plager. Ved langvarige problemer har Kristiane god erfaring med å forstå plagene i sammenheng med den enkeltes hverdag. Slik kan hun sammen med den det gjelder finne en best mulig strategi for å løse problemet. Her har hun blant annet erfart at en kombinasjon av yoga, meditasjon og osteopatisk behandling kan være gunstig.

Hun har undervist yoga for grupper og enkeltpersoner siden 2011, og er sertifisert MediYogaterapeut. Kristiane er også sertifisert instruktør gjennom Yoga Works. Kristiane har de senere årene hentet inspirasjon fra somatics og opplever at dette passer veldig godt inn i rammen for yoga en til en. Donna Fahri og hennes tilnærming til yoga har lenge vært en viktig inspirasjonskilde.

Kristiane er spesielt interessert i hvordan hun kan tilpasse yoga til deg som har spesielle utfordringer og har god erfaring med å bruke yoga terapeutisk ved langvarige ryggplager. Gjennom øvelser forankret i pust og bevegelse er det mange som opplever at det er lettere å åpne opp for øyeblikket og hvile i seg selv. Når pusten får slippe til blir det mulig å lytte til kroppen og det kan igjen åpne for mange muligheter. Kristiane har selv en daglig yoga og meditasjons - praksis og er engasjert for å gi deg opplevelsen av yoga som en trygg og naturlig vei til indre ro, mestring og bevegelsesglede. Målsetningen vil være hvordan yoga kan tilpasses dine behov og bidra til at du får en bedre hverdag.

Du kan bestille time hos Kristiane via vår online booking, e-post til mail@okklinikken.no eller tlf: 23 21 38 00

 

.

Osteopati

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Richard Hveding har jobbet som osteopat ved OK Klinikken på Majorstuen i Oslo i over ti år, og er en av våre mest erfarne terapeuter. Richard er utdannet osteopat DO, og har spesielt stor kompetanse på muskel- og skjelettplager som rygg- og nakkeplager, hodepine, og hofte- og bekkenrelaterte plager. Vi er veldig glade for å ha Richard som terapeut hos oss på klinikken på Majorstuen i Oslo. 

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.  

Magne Samsonstuen var ferdigutdannet osteopat i 2005 fra Maidstone i Kent, England. I tillegg har han en utdannelse innenfor fysioterapi.