Andrea Becher Osteopat D.O

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.  

I tillegg til osteopati har Andrea en grunnutdanning innenfor fysioterapi hvor hun er videreutdannet lymfeterapeut. Hun jobber med ulike former for lymfedrenasjeteknikker og har erfaring med blant annet behandling av lymfødem og lipødem.  

Andrea arbeider hovedsakelig med osteopati og barneosteopati på vår klinikk på Majorstuen i Oslo. Ved Osteopathie Schule Deutschland gjennomførte hun en 2 årig utdanning med fullført eksamen som gav henne en sertifisering innenfor barneosteopati. Vi er veldig glad for å ha hennes kunnskap og erfaringer her på klinikken.

Andrea sitter på mye kunnskap knyttet til behandling av spedbarn, og har erfaring med blant annet fødselsrelaterte startproblemer som:

  • kolikk
  • spise- og fordøyelsesproblemer
  • søvnproblemer
  • stramt tungebånd
  • skeivstillinger i hode, nakke og bekkenet.
  • KISS/KIDD

Andrea opplever det å benytte osteopatibehandling på barn som spesielt givende da hele deres kroppslige system er under utvikling. Som terapeut gir dette mulighet til å forbedre et oppstått problem på kort tid. 

I tillegg til å behandle spedbarn og barn, følger Andrea aktivt opp gravide gjennom hele svangerskapet for å holde bekkenet og ryggen så mobil som mulig slik at de unngår problemer under fødselen. Videre behandler Andrea alle aldersgrupper med problemer med muskel-/skjelettsystemet og bindevevssystemet.

Andrea har stor empati. Hun er svært omsorgsfull ovenfor sine pasienter, og tilrettelegger behandlingen etter hver enkelt sitt behov med tett oppfølging av sine pasienter. Hun får selv en stor glede av å hjelpe mennesker og se de fysiske plagene forsvinne. 

Ønsker du å sette opp en time hos vår osteopat Andrea Becher, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00 eller sette opp en time via vår nettbestilling. 

 

Osteopati

Kjevedysfunksjon, gnissing av tenner, kjeve- og tyggesmerter, også kalt temporomandibular dysfunksjon (TMD), er en tilstand som osteopater behandler, og som kan påvirke tyggemuskler, kjeveleddet og relaterte strukturer.

Osteopat Morten Storruste Bragnes er utdannet osteopat fra Høyskolen Kristiania gjennom et fire år langt studie, og arbeider som osteopat ved OK klinikken, Majorstuen Oslo. I tillegg har han et semester med osteopatiutdanning fra European School of Osteopathy i England.

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo, og arbeider som osteopat og akupunktør ved OK klinikken som ligger sentral på Majorstuen ikke langt fra Majorstuen t-bane stasjon. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati. Hun arbeider som osteopat ved OK klinikken, Majorstuen Oslo som ligger rett ved Majorstuen t-bane stasjon.