Henning Abrahamsen D.O.

Osteopat Henning Abrahamsen har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania og han arbeider ved OK klinikken på Majorstua i Oslo.

Henning interesserer seg for alle typer plager, fra akutt traumer som overtråkk, lårhøner, strekkskader, kink, hekseskudd, og mer langvarige plager som senebetennelser og vondter med ukjent opphav. Hans hovedoppgave handlet om akillessenebetennelse og hvordan håndtere dette på best måte ut fra hva forskningen sier.

Henning har kjørt aktivt snowboard i flere år og har vikariert som trener ved HSG (Hovden Skigymnas) for Snowboardlinjen. Han arbeider også vintersesongen 2023 som trener-konsulent for brettforbundet mot bredde og rekrutt-landslag. Han har gjennom Snowboard og Skating fått skader av ulik art opp gjennom årene, og har gjennom egenerfaring følt på kroppen hvordan osteopater og osteopatien har løftet han opp og skadefri igjen så han ble klar for nye utfordringer. Ved å både føle på egen kropp og erfare den positive effekten av osteopatibehandling vekket dette en nysgjerrighet og interesse for osteopatien som førte til yrkesvalget hans.  Gjennom opplevelsen av å møte behandlere som forstod hvor og hvorfor kroppen hadde satt seg fast, eller hengt seg opp, ble opplevelsen av å få tilbake en velfungerende kropp så sterk at han ønsket å videreformidle denne trygge tilnærmingen til andre.  Valg av yrke ble derfor lett, motiverende og meningsfylt, og er noe han brenner for å hjelpe andre med.

Osteopati for Henning er ønsket om å finne ut hvor kroppen trenger assistanse til å kunne gjenvinne økt bevegelighet, blodsirkulasjon og livskvalitet. Gjennom testing og undersøkelse kartlegger han strukturer som er med på å skape pasientens plager. Videre finner han og pasienten sammen ut hvor veien videre går avhengig av målsettingen med behandlingen, funnene etter undersøkelsen. Det legges en plan for den videre behandlingen hvor det blir lagt stor vekt på den personlige tilnærmingen til hvert enkelt individ.

Henning behandler pasienter i alle aldre, og ønsker alle hjertelig velkommen til å bestille en time via telefon 2321 38 00, eller via vår online booking; https://okklinikken.makeplans.no/categories/94/services

 

 

 

Osteopati

Mattias Lövgren er muskelterapeut. Han har utdannet seg ved Kristiania Høyskole og har bachelorgrad i osteopati .

 

Osteopat Ingrid Bjørklund har sin 4-årige utdannelse fra Høyskolen Kristiania, og jobber nå ved OK Klinikken på Majorstua i Oslo. 

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo, og arbeider som osteopat og akupunktør ved OK klinikken som ligger sentral på Majorstuen ikke langt fra Majorstuen t-bane stasjon. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati. Hun arbeider som osteopat ved OK klinikken, Majorstuen Oslo som ligger rett ved Majorstuen t-bane stasjon.

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pediatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland, og har videreutdannelse innen kvinnehelse.