Amy Jahr Osteopat D.O.

Osteopat Amy Jahr har en masterutdanning i osteopati fra European School of Osteopathy i England og har gjennomført fem år med videreutdanning innenfor kraniell, visceral, obstetrisk og pediatrisk osteopati (barneosteopati), samt dyreosteopati.

Amy har erfaring som osteopat fra helseklinikker i England, Elverum og Lillestrøm. Nå er vi så heldige å ha fått Amy med på laget her ved OK klinikken.

Amy har spesialisert seg innen behandling av gravide, nyfødte, barn og tenåringer. Hun behandler også pasienter i alle aldre som har plager relatert til blant annet stress, hodepine og idrettsskader. Hun er også dyktig på behandling av betennelser i skulder. Ved OK klinikken behandler hun menn og kvinner i alle aldre med problemer knyttet til blant annet ryggsmerter og plager med pusten. Hun har en helhetlig tilnærming i sin behandling og viser stor omsorg for sine pasienter. 

Amy følger også opp gravide gjennom hele svangerskapet, og behandler spedbarn som har plager knyttet til urolighet, kolikk, spenninger eller skjevt hode. Hun følger også opp barn og voksne som har eller har hatt problemer knyttet til stramt tunge- og/eller leppebånd.

Amy har i tillegg lang erfaring som dyreosteopat. Menneskets beste venn er i gode hender hos henne. 

Amy er registrert i General Osteopathic Council i Storbritannia, og er medlem av British Osteopathic Association samt Norsk Osteopatforbund.

Vi er svært fornøyd med å ha Amy her på klinikken. Hun er en allsidig terapeut med mye kunnskap og erfaring. 

Du kan sette opp en time hos Amy Jahr ved å ringe oss på tlf: 23 21 38 00, eller via vår online booking.

Osteopati

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.

Marthe Christensen Moe er utdannet fysioterapeut ved University College Vest i Esbjerg i Danmark. Videre har hun en videreutdanning innenfor osteopati ved Nordisk Akademi for Osteopati. Marthe er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

Richard Hveding er utdannet osteopat DO, og har spesielt stor kompetanse på muskel- og skjelettplager som rygg- og nakkeplager, hodepine, og hofte- og bekkenrelaterte plager. Vi er veldig glade for å ha Richard som terapeut hos oss på klinikken på Majorstuen i Oslo. 

Andrea Becher er utdannet osteopat fra Norsk Høgskole i Osteopati og er medlem av Norsk Osteopatforbund (NOF). Andrea er også sertifisert Pedeatrisk osteopat (barneosteopat) fra Osteopathie Schule Deutschland.  

Magne Samsonstuen var ferdigutdannet osteopat i 2005 fra Maidstone i Kent, England. I tillegg har han en utdannelse innenfor fysioterapi.