Miriam Krohn Hellby

Vår kiropraktor Miriam Krohn Hellby er offentlig godkjent kiropraktor. Målet hennes med alle behandlinger er å bidra til optimal funksjon og helse.

 

Miriam Krohn Hellby er utdannet kiropraktor i England ved AECC University College. Miriam jobber med muskel- og skjelettplager inkludert nakke-, brystryggs- og korsryggsmerter, hodepine og ekstremitetsplager (armer og bein). Som aktiv håndballspiller i over 20 år, samt håndballtrener for yngre, har hun ekstra interesse innenfor idrett og trening. Hun behandler både kroniske og akutte plager. Behandlingen består av leddmanipulasjon og bløtvevsbehandling. Målet med behandlingen er å bidra til optimal funksjon og helse.

 

Som kiropraktor er Miriam primærhelsekontakt for personer med muskel og skjelettlidelser. Dette innebærer at hun har sykemeldingsrett og rett til å henvise til billeddiagnostiske undersøkelser, som MR, røntgen og CT, samt andre ønskelige spesialistundersøkelser

 

Miriam kan gi deg kiropraktortime på dagen, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00, via mail eller sett opp en time via vår nettbestilling. Du finner klinikken på Majorstuen i Oslo.