Monika Kmiecik

Monika Kmiecik er utdannet fysioterapeut med mastergrad i fysioterapi fra 2016. Hun har god erfaring med massasjebehandling og har stor interesse for muskel- og skjelettproblemer. 

 

Monika er utdannet fysioterapeut, og er medlem av Norsk Fysioterapeuters Forbund. Muskel og skjelettproblemer er noe av det hun interesserer seg sterkt for. Hun ønsker å utvikle seg innen dette feltet, og valgte av den grunn også å ta en mastergrad i fysioterapi i 2016. Monika jobber med et bredt spekter av fysioterapiteknikker som alt fra "stretching", styrkeøvelser og massasje. Alle tre aspekter er like viktige, men hun tror massasje er et fag som sterkt undervurderes i dagens samfunn, og er også viktig i å ta med i helhetsvurderingen og behandlingen. 

I tillegg til å jobbe ved OK klinikken, arbeider Monika for tiden også noe ved "The Well" hvor mye av tiden hovedsakelig går med til klassisk svensk, dyp, avslappende, og gravid massasjer. Ayurvediske massasjekurs har hun også tatt, hvor hun lærte litt om den ayurvediske filosofi. Hovedsakelig jobbet Monika med Vishesh (dypmassasje) og Abhyanga, men også med Shiroabhyanga og Shirodhara, hodemassasjer og gravidmassasje. 

Monika er opptatt av å gi råd til selvhjelp, og synes det er viktig at hver og en av oss klarer seg selv i dagliglivet. Velkommen ønskes alle nye kunder!

 

Ønsker du å sette opp en time til Monika, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00 eller sette opp en time via vår nettbestilling.