Frida Beate Valstad

Frida Beate Valstad er utdannet fysioterapeut ved Saxion University Of Applied Science i Enschede i Nederland med en fordypning i manuelle teknikker og idrettsfysioterapi.

Frida har erfaring fra rehabilitering i spesialisthelsetjenesten hvor hun har jobbet med behandling av bl.a. ortopedi som brudd og slitasjeskader, revmatologi, hjerneslag og ulike nevrologiske diagnoser. I tillegg har hun jobbet med pasienter med andre sammensatte problemstillinger. Frida er en allsidig fysioterapeut med god faglig kompetanse som tar imot pasienter i alle aldre. Hun er opptatt av å gjennomføre en grundig og helhetlig undersøkelse for å kunne gi et sammensatt behandlingsopplegg tilpasset dine behov. Frida engasjerer seg for å hjelpe deg til å nå dine mål slik at du kan oppnå bedre funksjon, mindre smerter og økt livskvalitet.

Frida behandler akutte og kroniske muskel- og skjelettlidelser, langvarig smerteproblematikk og gir deg gode råd for hvordan du selv kan redusere og forebygge dine plager. Ryggplager bunner ofte i dårlig kjernemuskulatur og stabilitet. Spesielt gjelder dette skoliosepasienter. For denne pasientgruppen er det VELDIG viktig å trene asymmetrisk noe Frida er lidenskapelig opptatt av. Denne pasientgruppen er ofte oversett i helsevesenet i forhold til trening da denne formen for tilnærming er ekstremt viktig for å oppnå en mer stabil og smertefri rygg.

Du kan booke time med Frida via tlf: 23 21 38 00, e-post til mail@okklinikken.no eller via vår online booking.