Adrianna Melcher

Adrianna Melcher er utdannet fysioterapeut ved det velrenommerte medisinske universitetet i Katowice i Polen. Hun har en mastergrad i fysioterapi, og har videreutdannelse og mange kurs innen manuell terapi og det norske konseptet til Kaltenborn-Evjenth.

Adriannas interessefelt er smerter og plager i nakke, rygg, skulder, arm, hofter, ubehag og verk i muskel og skjelettsystemet, samt problemer relatert til stress. Hun ser enhver pasient som en morsom og interessant utfordring både ved vurderingen og behandlingen av vedkommende.

Adrianna har erfaring i å jobbe med ulike typer pasienter. Hun har jobbet  både innenfor sykehus- og rehabiliteringssektoren, samt innenfor det private, og har god erfaring med de vanlige muskel og skjelettplagene. Hun har også erfaring i å jobbe som massør og mener hendene er et av de viktigste verktøyene hun kan ta i bruk.

Teknikkene Adrianna benytter seg av i behandlingen er blant annet mye manuelle teknikker som massasje, bløtvevsteknikker og tøyninger kombinert med påvirkning av pust og avspenning. Hun bruker også medisinsk treningsterapi i sine fysioterapibehandlinger.

Som fysioterapeut syntes Adrianna det er viktig å se og føle alle aspekter rundt pasientenes problemstillinger. Med det så mener hun at det er viktig å jobbe tett med pasienten på benken for å oppnå å løse opp i spenninger i bløtdelsvevet i og rundt muskulaturen, og i de ulike muskel-lagene. Gjennom denne tilnærmingen oppnås det bedre sirkulasjon, drenasje, og fleksibilitet i vev og ledd som gjør at man får en mer effektiv og optimal treningseffekt av øvelser og trening man foretar seg.

Pinoterapi bruker hun også på utvalgte pasienter. Dette er en polsk utviklet teknikk hvor man anvender visse typer redskaper i massasjen som gjør at man får en dypere innvirkning på kroniske tilstander og stress i muskulaturen. Dette er en virkningsfull tilnærming for mange, og er noe hun absolutt anbefaler å prøve.

Adrianna er polsk og snakker norsk tilsvarende A2 nivå, hun snakker også flytende engelsk. Hun er autorisert som fysioterapeut i Norge, og er en spennende fysioterapeut å gå til.

 

Adrianna Melcher ønsker både utenlandske og norske pasienter hjertelig velkommen til OK klinikken i Majorstuveien 36. Du kan booke time med Adrianna via tlf: 23 21 38 00, e-post til mail@okklinikken.no eller via vår online booking.