Bedriftsavtale med OK Klinikken

OK klinikken på Majorstuen i Oslo kan tilby bedriftsavtale med din bedrift. Vi tilbyr kiropraktikk, osteopati, fysioterapi, massasje, akupunktur og psykomotorisk fysioterapi. Vi møter dere gjerne for et uformelt møte dersom din bedrift skulle være interessert i en avtale med en fast helseleverandør.

 

Hvorfor inngå en bedriftsavtale med OK klinikken?
En bedriftsavtale innebærer at dine ansatte har en trygg og fast helseleverandør hvor de kan få riktig og effektiv behandling i tillegg til stabilitet og kunnskapsrike terapeuter.

Fordelen ved å ta helsen til sine ansatte på alvor viser seg å være meget viktig for både arbeidstilfredshet og effektivitet, i tillegg til økt motivasjon og lavt sykefravær. Ved å la oss ivareta helse og velvære hos dine ansatte styrker du deres motivasjon, effektivitet og det interne miljøet i bedriften.

Dine ansatte er hjertelig velkomne til våre lyse og rene lokaler på Majorstuen i Oslo, eller så kan vi avtale spesielle dager og tider hvor vi kommer ut til din bedrift. 


Fordelene med en bedriftsavtale er:

  • Redusert sykefravær
  • Reduserte kostnader
  • Økt effektivitet og motivasjon
  • Økt positivt omdømme
  • Et bedre arbeidsmiljø
  • De ansatte føler seg sett og ivaretatt av arbeidsgiver

OK Klinikken kan komme til din arbeidsplass og utføre: 

OK klinikken ønsker å bidra til at din bedrift blir en suksessbedrift.

Vårt telefonnummer er 23 21 38 00, eller du kan sende oss en mail til post@okklinikken.no dersom du ønsker å vite mer om fordelene ved en bedriftsavtale, og hvordan nettopp din bedrift kan dra nytte av et tiltak som dette.