Emmanuel Tendille

Vår kiropraktor Emmanuel Tendille er offentlig godkjent kiropraktor. Som kiropraktor benytter han seg også av kinesiologi ved sine behandlinger. Emmanuel har arbeidet hos OK klinikken på Majorstuen i Oslo siden 2014 og vi er veldig fornøyde med hans kunnskaper innenfor kiropraktikk. 

Klikk her for å lese om Jan (58) som ble kvitt ryggsmertene etter kun en behandling hos kiropraktor Emmanuel.

Kiropraktor Emmanuel er fra Frankrike og har en master i kiropraktikk fra Franco-Europeen Chiropractic Institute i Frankrike. Han har tidligere arbeidet som selvstendig kiropraktor i Paris før han bestemte seg for å flytte til Norge på grunn av sin interesse for den norske kulturen. Emmanuel snakker flytende norsk.

Som kiropraktor er Emmanuel primærhelsekontakt for personer med muskel og skjelettlidelser. Dette innebærer at han har sykemeldingsrett og rett til å henvise til billeddiagnostiske undersøkelser, som MR, røntgen og CT, samt andre ønskelige spesialistundersøkelser.

Emmanuel har en tilnærming på sine kiropraktorbehandlinger som strekker seg lenger enn kun å fjerne symptomer og smerter. Han har et helhetsperspektiv i sin behandling av pasienter og som kiropraktor er han genuint opptatt av å finne årsaken til din plage. Emmanuel gjennomfører grundige undersøkelser og behandlinger hvor han benytter seg av både kiropraktikk og kinesiologi for å oppnå økt bevegelighet og mindre smerte. Han har blant annet god erfaring med behandling av hodepine og migrene. 

I tillegg til vanlig kiropraktikk er Emmanuel sertifisert i Neural Organizational Technique som er en behandlingsteknikk innenfor kinesiologi. Teknikken er mild og er et godt alternativ til kiropraktikk da den fokuserer på pusteteknikker og rolige bevegelser. Behandlingsformen gir ofte god og vedvarende effekt mot problemer som muskelspenninger, ryggsmerter, hodepine, migrene og  søvnforstyrrelser, som ofte er et resultat av hverdagsstress.

Emmanuel kan gi deg kiropraktortime på dagen, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00, via mail eller sett opp en time via vår nettbestilling. Du finner klinikken på Majorstuen i Oslo.