Julegavetips til hele familien

Gjør det enkelt i år og bestill alle julegavene på nettet! Her får du OK klinikkens beste julegavetips til hele familien.

Mor
Det er nesten alltid vanskelig å finne på julegaver til mor. I år er det lett! Gled mamma med en fysikalsk massasje utført av OK klinikkens dyktige fysioterapeuter og massasjeterapeuter. Vi har nå nå juletilbud slik at du får halv pris på massasjebehandling. Vi syns i hvert fall mor fortjener en velgjørende massasje. 

Far
I år kan du glede pappa med noe han etter hvert vil sette stor pris på – han bare vet det ikke enda.  Gir du bort en sittepute til fars kontorstol kan du forandre hele arbeidshverdagen hans til det bedre! Den spesielle formen på puten bidrar til økt blodsirkulasjon til beina. I tillegg legger putens balansetreningsegenskaper til rette for at man får en mer aktiv sittestilling slik at ryggmuskulaturen er i bruk gjennom hele arbeidsdagen. Slik oppnår man en optimal ergonomisk sittestilling, og på den måten får man en bedre holdning når en sitter. Dermed kan du hjelpe pappa med å forebygge og forbedre ryggplager. Klikk her for å lese om Ann Kristin som ble kvitt ryggplagene etter kun en uke!

JulPute2017600350.jpg


Søster
Har du en aktiv storesøster som er glad i trening? Da kan du glede henne med en Foam Roller under treet i år! En Foam Roller er et allsidig hjelpemiddel, og fungerer både som treningskamerat og massasjeterapeut. 10 minutter med Foam Roller hjelper til med å løsne opp stiv og støl muskulatur. Det er et enkelt treningsverktøy du lett kan bruke både hjemme og på treningsstudio. Klikk her for å lese mer om Foam Rollers mange bruksområder.

FoamJul2017600350.jpg


Bror
Alle snille brødre fortjener å ha en Aloe Vera Rub fra Sasco stående på badehyllen. Denne fantastiske muskelsalven løsner opp og lindrer øm og sår muskulatur på en svært effektiv måte. Den er også økologisk produsert og inneholder ingredienser som virker stimulerende på blodsirkulasjonen og trenger dypt inn i huden og lindrer smerte. Gjør broren din ekstra glad i år med en Aloe Vera Rub!

 RubJul2017600350.jpg


Lillesøster
Har du en litt jålete lillesøster som er glad i å pynte seg? I nettbutikken vår finner du et stort utvalg allergivennlig ørepynt fra den svenske leverandøren Blomdahl. Øredobbene er utviklet av hudleger og produsert i ren medisinsk plast og titan. Disse materialene er blant de mest allergivennlige på markedet. Hos oss finner du ørepynt til jenter og damer i alle aldre. Visste du at nikkelallergi ikke behøver å være medfødt, men kan utvikles ut i fra eksponering? Unngå nikkelallergi ved å alltid passe på å bruke allergivennlige smykker. Klikk her for å lese om allergivennlig ørehulltagning ved OK klinikken.

 BlomdJul2017600350.jpg

Flere Blogg-innlegg

Osteopati er en behandlingsform med fokus på kroppen som helhet. OK klinikken har dyktige og erfarne osteopater med sentral beliggenhet på Majorstue...

Fysioterapi på dagen! OK klinikken tilbyr fysioterapeuter med allsidig erfaring og kompetanse med kort eller ingen ventetid. Våre fysioter...

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...