Gratis veiledning med kiropraktor for gravide - OK klinikken, Majorstuen, Oslo

Er du gravid eller nybakt mamma? Da har du sikkert også hundrevis av spørsmål som du ønsker svar på! Akkurat nå kan du avtale gratis veiledning med kiropraktor Nora Helk ved OK klinikken.

Kiropraktor Nora har lang erfaring med behandling av gravide, barn og spedbarn i Danmark, og nå ønsker hun å komme i kontakt med gravide og nybakte mødre her i Oslo-området. Derfor tilbyr vi nå gratis gruppebasert veiledning der du får tips og råd, samt muligheten til å stille spørsmål om alt du måtte lure på.

Kiropraktor Nora kan gi råd og veiledning om blant annet disse temaene:
- Når bør man oppsøke kiropraktorbehandling, og hvilke signaler bør man være obs på?
- Enkle hjemmeøvelser som kan fremme barnets motoriske utvikling.
- Riktig løft av spedbarn.
- Hvordan skåne din egen rygg ved amming og under løft.

Ønsker du og din barselgruppe at Nora kommer innom på et barselgruppetreff? Kanskje ønsker du å stikke innom OK klinikken sammen med andre for en prat med Nora? Da er det bare å ta kontakt med oss på mail@okklinikken.no eller tlf: 23 21 38 00. 

 

 

 

 

 

Flere Blogg-innlegg

Osteopati er en behandlingsform med fokus på kroppen som helhet. OK klinikken har dyktige og erfarne osteopater med sentral beliggenhet på Majorstue...

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...