Christoffer Hovland

Christoffer Hovland jobber som fysioterapeut, psykomotorisk fysioterapeut og personlig trener her hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.

Fysioterapeut Christoffer Hovland fulførte sin videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi ved Høyskolen i Oslo og Akershus i 2014. Som psykomotorisk fysioterapeut mener han at det er viktig å se pasienten som et helt menneske med anerkjennelse om at det fysiske og psykiske påvirker hverandre, og dette har vært en viktig årsak bak hans valg av videreutdannelse.

Som fysioterapeut brenner Christoffer for trening og aktivitet og han har sterk tro på at rehabilitering gjennom riktige bevegelsesmønster er av stor betydning for å få bukt med plager og smerter. Han har lang og god erfaring med behandling av belastningslidelser og betennelser i bekken, rygg, nakke og skuldre. I tillegg har han god faglig kompetanse og gode resultater knyttet til behandling av nyopererte hofter og knær.

Christoffer er også opptatt av hvor stor påvirkning kroppsholdningen har for funksjonsevnen, og har fokus på å endre uvaner slik at kroppens ledd belastes mest mulig symmetrisk og i balanse.

Ønsker du å sette opp en time til psykomotorisk fysioterapi, fysioterapi eller personlig trening hos Christoffer ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00, eller via vår nettbooking.  

 

 

Psykomotorisk fysioterapi

Heidi Presterud Wiese jobber som psykomotorisk fysioterapeut hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.

Ingrid Hatlelid jobber som psykomotorisk fysioterapeut hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.