Yogakurs | Majorstuen | Oslo

Akkurat nå arrangerer vi 10-ukers yogakurs med yoga- og meditasjonslærer Mats Graf. Mats har over 30 års erfaring med yoga, meditasjon og avspenning og gleder seg til å bli kjent med OK klinikkens yogainteresserte. Du kan lese mer om Mats her.

Kurset går hver onsdag ettermiddag i 10 uker, og her har du en gyllen mulighet til å lære yoga fra en dyktig og erfaren instruktør med tett oppfølging i en liten gruppe. Ved stor etterspørsel vil vi sette opp et ekstra kurs.

Kurset er med åpent nivå og tilpasset også gravide deltakere. Du trenger ingen forkunnskaper for å bli med. Fordelen med å lære yoga i en liten gruppe er at man vil få tett oppfølging fra instruktør Mats.

Kurset går hver onsdag fra klokken 17.00 til klokken 18.00 i 10 uker fra og med 6. mars 2018 til og med 16. mai 2018 (28. mars utgår på grunn av påsken).

Sted: OK klinikkens lokaler sentralt på Majorstuen.
Tid: Onsdager fra klokken 17.00 til klokken 18.00.
Pris og påmelding: Prisen 2850,- betales til kontonummer 1503 02 27813 innen 4. mars 2018. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder, så vær snar med å melde deg på da vi har begrenset med plasser. Du er påmeldt når vi har mottatt din betaling.
Merk din betaling med: Yoga vår 2018, Navn Etternavn, telefonnummer, e-postadresse.
Drop-in-timer: Koster kr 300,- per time. Betales i resepsjonen ved oppmøte.

Dersom vi har kapasitet vil vi åpne for at det er mulig å komme innom på drop-in-timer til kr 300,- per time. Hvis du skal delta på drop-in-timer anbefaler vi at du har noen forkunnskaper eller har deltatt på Yoga før.

Husk å melde din interesse for drop-in tidlig slik at vi på forhånd kan sjekke om vi har plass. Ring oss på tlf: 23 21 38 00 eller send en e-post til mail@okklinikken.no.

 

Betingelser

Prisen kr 2850,- for hele kurset betales som en engangssum til kontonummer: 1503 02 27813 innen 4. mars 2018.  Du er ikke påmeldt før innbetalingen er registrert hos oss. Påmelding er bindende. Du vil motta bekreftelse fra oss etter at du er påmeldt.

Dersom du av ulike årsaker ikke har mulighet til å møte opp til en eller flere av de 10 oppsatte timene, så finner vi en løsning for deg. Vi ber deg ved et slik tilfelle om å kontakte oss FØR du melder deg på.

Dersom du av ulike årsaker ønsker å melde deg av kurset vil du måtte betale et administrasjonsgebyr på kr. 500,-. Fristen for avmelding er 4. mars 2018.

Ved for mange påmeldte vil prisen refunderes de siste påmeldte. Ved stor pågang vil vi vurdere oppstart av et kurs til.

Vi tar forbehold om at det ikke er sikkert at du vil få plass på drop-in-time dersom du ikke melder din interesse på forhånd og timen er fullbooket.

Prisen kr 300,- for drop-in-time betales ved oppmøte til timen. Kvittering for time fremvises instruktør.

Flere Blogg-innlegg

Mot slutten av april 2022 oppsøkte Beate Nereng Larsen hjelp hos osteopat Hilde Vermedal ved OK klinikken på Majorstua i Oslo. Beate tok kontakt me...

Noen av utfordringene i livet er enklere å håndtere enn andre – gjerne fordi vi forstår hva de kommer av. Da er det lettere å lø...

Håndballspilleren Kaia Arnesen hadde slitt med benhinnebetennelse, kompartment syndrom, i 2 år da hun endelig fant løsningen på problem...