Årets vintertilbud

I tradisjon tro gir vi deg nå kampanjepris på behandling hos utvalgte terapeuter! Du får halv pris på første time til osteopati, fysioterapi og yoga, samt -30% rabatt på akupunktur. Benytt deg av vår gode tilbud i dag!


Halv pris på første time til fysioterapi med Torill

I hele kampanjeperioden frem til 28. februar 2019 får du halv pris på din første time til fysioterapi hos terapeut Torill Ytterhus Haugset. Torill har blant annet erfaring med rehabilitering etter operasjon og idrettsskader, og har god erfaring med opptrening ved artrose, rehabilitering knyttet til operasjon, samt slagrehabilitering.

Torill er svært populær blant OK klinikken pasienter, og har også bidratt med dette blogginnlegget om hvorfor hun mener flere eldre burde gå jevnlig til behandling hos fysioteapeut.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet med halv pris på din første time hos Torill.


Halv pris på første time med osteopat 

Fra 3. desember til 28. februar får du halv pris hos osteopat og barneosteopat Amy Jahr, samt hos osteopat Kristiane Berglyd. Rabatten gjelder kun for første konsultasjon. Bestill din time til halv pris via vår online booking.

Amy behandler pasienter i alle aldre som har plager relatert til blant annet stress, hodepine og idrettsskader. Ved OK klinikken behandler hun barn, menn og kvinner i alle aldre med problemer knyttet til blant annet spenninger, låsninger, ryggsmerter og plager med pusten. Hun har en helhetlig tilnærming i sin behandling og viser stor omsorg for sine pasienter.

Klikk her for å lese vår bloggserie i 4 deler der Amy forteller om hvordan barn i alle aldre kan ha nytte av skånsom osteopatibehandling.

Kristiane er utdannet sykepleier i tillegg til osteopatien. Hun arbeider med mange ulike muskelskjelettplager og har spesielt god erfaring med plager relatert til hofte, bekken, rygg, nakke og hodepine. Hun har også god erfaring med behandling av problematikk knyttet til pust og stressrelaterte plager. Kristiane benytter seg gjerne av en kombinasjon med yoga, meditasjon og osteopati i tilfeller der hun tror dette kan ha god effekt hos pasienten.


Halv pris på din første privattime med yoga

Hos våre dyktige yogalærere Mats og Kristiane får du halv pris på din første privattime i perioden 3. desember til 28. februar 2019. Book din privattime til halv pris her.

Yoga og avspenning egner seg for alle uansett alder, fysisk form, aktivitetsnivå og treningsbakgrunn. Våre instuktører Kristiane og Mats skreddersyr timen og opplegget til akkurat deg, og slik får du et opplegg som passer ditt nivå. De vil hjelpe deg med å sette opp eget program som du kan bruke på egenhånd.

Du kan også kjøpe klippekort på privattimer i yoga. Et klippekort med 5 privattimer koster 3 250,- (650,- per time). Klippekort kjøpes i resepsjonen på OK klinikken.


-30% rabatt på akupunktur med akupunktør Mats Graf


I hele kampanjeperioden fra 3. desember til 28. februar får du rabatter på akupunktur med vår dyktige akupunktør Mats Graf. Rabatten gjelder både for første time og for oppfølgingskonsultasjoner. Klikk her for å benytte deg av tilbudet.

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra kinesisk medisin hvor tynne nåler stimulerer bestemte punkter på kroppen og påvirker kroppens evne til å lege seg selv. Akupunktør Mats har lang erfaring med akupunkturbehandling, og bruker ofte akupunktur i kombinasjon med annen behandling i sin terapi.

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger
Timer til akupunktur, osteopati og yoga behøver ikke å forhåndsbetales, og kan bestilles direkte via vår online booking for så å betales over disk på klinikken ved oppmøte.

OK klinikkens retningslinjer og frister for flytting og kansellering av timer er gjeldende for alle timebestillinger ved klinikken.

Timer til fysikalsk massasje må forhåndsbetales via vår nettbutikk eller over disk ved OK klinikken. Dersom du har booket/bestilt en massasjetime uten å først forhåndsbetale/forhåndskjøpe tjenesten på OK klinikken eller i nettbutikken vil du måtte betale full pris for massasjetimen.

I kampanjeperioden kan man ikke bruke behandlinger som er kjøpt innenfor en tidligere kampanjeperiode.
Tilbudene i kampanjeperioden gjelder kun hos utvalgte terapeuter. Vi tar forbehold om at listen over de aktuelle terapeutene kan endre seg i løpet av kampanjeperioden.

Det er kun 3 timer til fysikalsk massasje som kan benyttes per person.

Dersom du ikke rekker å bruke dine forhåndskjøpte behandlinger innen fristen 28. februar 2018 vil du i stedet kunne benytte summen du har gjenstående som et gavekort på valgfrie behandlinger her hos oss, hvor du betaler mellomlegget. Den gjenstående summen må brukes innen 4 måneder fra kjøpsdato. Øvrige betingelser for handel i nettbutikken, se her.

Flere Blogg-innlegg

Osteopati er en behandlingsform med fokus på kroppen som helhet. OK klinikken har dyktige og erfarne osteopater med sentral beliggenhet på Majorstue...

Fysioterapi på dagen! OK klinikken tilbyr fysioterapeuter med allsidig erfaring og kompetanse med kort eller ingen ventetid. Våre fysioter...

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...