Supertilbud for deg som er interessert i yoga!

Vi sparker i gang høsten med et knalltilbud til alle våre kunder! I hele september får du halv pris på private yogatimer med våre dyktige og svært erfarne instruktører. Det betyr at du kan trene yoga så mye du vil for kun kr 445,- per time med din private yogalærer.

Bestill din yogatime til halv pris via vår online booking her!

Tilrettelegger opplegget kun for deg
Er du en av de som tror at yoga ikke er noe for deg? Da må du tro om igjen! Våre dyktige yogalærere skreddersyr opplegg spesielt tilrettelagt for din treningsbakgrunn og fysiske form. Det er ikke nødvendig å være fleksibel for å gjøre yoga – snarere tvert imot! Våre instruktører lager også spesialtilpassede opplegg for deg som har hatt en skade og ønsker opptrening, eller for deg som har smerteplager og ønsker behandling for dette.

Yogalærer Mats Graf
Vår instruktør Mats Graf har vært yogalærer i flere tiår, og har blant annet drevet eget yogasenter i Stockholm. Mats er også meditasjonslærer, og tilbyr blant annet timer i veiledet avspenning og meditasjon. Han er opptatt av at alle har forskjellige behov og forventninger når det gjelder yoga, og derfor kan han skreddersy et opplegg tilpasset den enkelte. Til Mats kommer både de som ønsker kroppslig og mental avspenning, men også de som ønsker en god treningsøkt. Han kan også lage opplegg tilpasset deg som har smerteplager som for eksempel ryggplager, nakkesmerter eller idrettsskader. Nå er vi så heldige å ha Mats her ved OK klinikken hvor han blant annet tilbyr privattimer i yoga og gruppebaserte kurs.

Yogalærer Kristiane Berglyd
Instruktør Kristiane Berglyd har undervist yoga for grupper og enkeltpersoner siden 2011, og hun er spesielt interessert i hvordan hun kan tilpasse yoga til deg som har spesielle utfordringer. Hun har for eksempel god erfaring med å bruke yoga terapeutisk ved langvarige ryggplager. Kristiane mener at alle kan ha glede av yoga, uansett fysiske form, alder og fleksibilitet. Hun ønsker å gi alle opplevelsen av yoga som en trygg og naturlig vei til indre ro, mestring og bevegelsesglede. Kristiane lager også opplegg for deg som er ute etter en mer fysisk utfordrende økt. Denne høsten tilbyr Kristiane blant annet privattimer i yoga ved OK klinikken.

Klikk her for å bestille yogatime til halv pris via vår online booking. Du kan også sende oss en e-post til mail@okklinikken.no eller tlf: 23 21 38 00.

Betingelser:
- Prisen kr 445,- gjelder kun for 60 minutter privattimer i yoga f.o.m. 1. september 2018 t.o.m. 30. september 2018.
- Det er ubegrenset hvor mange timer hver kunde kan kjøpe, men vi tar forbehold om at nye kunder vil bli prioritert dersom instruktørenes timeplaner blir fulle.

Flere Blogg-innlegg

Akkurat nå har vi -30% rabatt på fysioterapi med vår dyktige fysioterapeut Torill. Klikk deg inn på vår online booking for å...

Osteopati er en svært skånsom behandlingsform, og egner seg derfor godt for behandling av plager hos barn. I del 2 av vår bloggserie om barneo...

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...