Lørdagstilbud 2022

OK klinikken har lørdagstilbud, fra og med 05.02.22 innfører vi halv pris på fysikalsk massasje og halv pris på førstegangstime til fysioterapi og osteopati hos utvalgte av våre dyktige terapeuter alle lørdager. Det vil si at massasjen og førstegangstimen må finne sted på en lørdag.

Halv pris på fysikalsk massasje

Fysikalsk massasje bidrar til å løsne opp i spenninger som kan oppstå ved skader, dårlig arbeidsstilling, stress eller feilbelastninger. OK klinikkens dyktige terapeuter kan hjelpe deg slik at du i stedet kan fokusere på å nyte sommeren.

Denne gangen trenger man ikke forhåndskjøpe massasjetimen, det er fordi man kun kan få massasjen lørdager. Rabatten vil trekkes fra i kassen når man betaler for timen sin. Det er kun et begrenset antall massasjetimer, så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Så fort deg å booke en time til fysikalsk massasje!

Terapeutene som gir massasjen, er følgende (vi gjør oppmerksom på at disse kan endres):

Frida Beate Valstad

Helge Haugdal Skaret

Janusz Tarasiuk

Morten Storruste Bragnes

Amy Jahr

Adrianna Melcher

 

Halv pris på første time til fysioterapi 

Fra 05.02.22 får du halv pris på første time til fysioterapi på lørdager hos fysioterapeut Frida Beate Valstad, Janusz Tarasiuk og Helge Haugdal Skaret. Rabatten gjelder kun for første konsultasjon, og timen må finne sted på en lørdag. Bestill din time til halv pris via vår online booking.

Frida har erfaring fra rehabilitering i spesialisthelsetjenesten hvor hun har jobbet med behandling av bl.a. ortopedi som brudd og slitasjeskader, revmatologi, hjerneslag og ulike nevrologiske diagnoser. Hun er en allsidig fysioterapeut med god faglig kompetanse som tar imot pasienter i alle aldre.

Janusz har erfaring med å behandle pasienter med behov for kompleks rehabilitering ved ortopediske problemstillinger som leddplager, men også pasienter med ulike skader og smerter. Han jobber som "structural strategies" terapeut, og fokuserer på hvordan bindevevet og muskler henger sammen i Anatomy Trains System.

Helge har opparbeidet seg erfaring fra hjemmetjenesten hvor han jobbet aktivt med hverdagsmestring og det å se verdien av å føle eierskap til sin kropp og danne positive assosiasjoner med trening og skadeforebyggende behandling.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet med halv pris på din første time hos Frida, Janusz eller Helge.


Halv pris på første time med osteopat 

Fra 05.02.22 får du halv pris på første time til osteopati på lørdager hos osteopat Amy Jahr, og Morten Storruste Bragnes. Rabatten gjelder kun for første konsultasjon, og timen må finne sted på en lørdag. Bestill din time til halv pris via vår online booking.

Amy behandler pasienter i alle aldre som har plager relatert til blant annet stress, hodepine og idrettsskader. Ved OK klinikken behandler hun barn, menn og kvinner i alle aldre med problemer knyttet til blant annet spenninger, låsninger, ryggsmerter og plager med pusten. Hun har en helhetlig tilnærming i sin behandling og viser stor omsorg for sine pasienter.

Morten har en stor lidenskap for faget og har gjennom en diplomoppgave fordypet seg i kjeveproblemer og smerter relatert til kjeve, ansikt og nakke. I tillegg har han erfaring med og er interessert i mage- tarm problematikk. Hos Morten er alle pasienter av alle aldersgrupper velkommen.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet med halv pris på din første time hos Amy eller Morten.

 

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger

Timer til fysioterapi, osteopati fysikalsk massasje behøver ikke å forhåndsbetales, og kan bestilles direkte via vår online booking for så å betales over disk på klinikken ved oppmøte.

OK klinikkens retningslinjer og frister for flytting og kansellering av timer er gjeldende for alle timebestillinger ved klinikken.

Flere Blogg-innlegg

Mot slutten av april 2022 oppsøkte Beate Nereng Larsen hjelp hos osteopat Hilde Vermedal ved OK klinikken på Majorstua i Oslo. Beate tok kontakt me...

Noen av utfordringene i livet er enklere å håndtere enn andre – gjerne fordi vi forstår hva de kommer av. Da er det lettere å lø...