Høsttilbud! 30% rabatt på fysioterapi med Torill

Akkurat nå har vi -30% rabatt på fysioterapi med vår dyktige fysioterapeut Torill. Klikk deg inn på vår online booking for å benytte deg av tilbudet.

Benytt deg av vårt høsttilbud hos Torill med 30% rabatt på førstegangstime og 45 minutters oppfølgingtime hos fysioterapeut Torill. Tilbudet varer ut september 2018. Klikk her for å bestille din time via vår online booking.

Klikk her for å lese hvorfor Torill mener at flere eldre burde gå jevnlig til behandling hos fysioterapeut.

Som fysioterapeut er Torill svært opptatt av å se pasienten i sin helhet, og å finne årsaken til pasientens plager og se dette i sammenheng. Hun er opptatt av forebygging og ønsker i sin behandling å vise og forklare øvelser og tiltak som kan gjøre pasientens hverdag bedre. Torill synes det er svært spennende å jobbe med rehabilitering etter operasjon og idrettsskader, og har god erfaring med opptrening ved artrose, rehabilitering knyttet til operasjon, samt slagrehabilitering.

Flere Blogg-innlegg

Osteopati er en svært skånsom behandlingsform, og egner seg derfor godt for behandling av plager hos barn. I del 2 av vår bloggserie om barneo...

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...