Høsttilbud 2019

Denne høsten braker det løs med tidenes beste høsttilbud hos OK klinikken! Vi gir deg nå 50% på samtaleterapi med life coach og fysikalsk massasje, samt 50% på første time til fysioterapi og akupunktur hos utvalgte terapeuter i perioden 1. oktober til 30. november.*

50% på fysikalsk massasje

Fysikalsk massasje bidrar til å løsne opp i spenninger som kan oppstå ved skader, dårlig arbeidsstilling, stress eller feilbelastninger. OK klinikkens dyktige terapeuter kan hjelpe deg slik at du i stedet kan fokusere på å nyte høsten.

*Du kan forhåndskjøpe massasjetimene i perioden 1. oktober til 31. oktober, og de forhåndskjøpte timene må brukes innen 15. november 2019.

Disse terapeutene tilbyr fysikalsk massasje til 50% i høst:
Fredrik Nagell
Mats Graf

Slik bestiller du fysikalsk massasje til 50%:
1. Klikk deg inn på vår nettbutikk for å forhåndskjøpe opp til 3 massasjetimer. Du kan også stikke innom klinikken og betale i resepsjonen.
2. Bestill så din time til massasje via vår online booking, eller kontakt oss på e-post til mail@okklinikken.no eller tlf 23 21 38 00.

Ønsker du å gi bort massasjetime(r) som gave til noen i form av en fysisk gavekort? Kontakt oss på klinikken, så legger vi et gavekort klart til henting i resepsjonen. Husk å opplyse den heldige mottakeren om fristen 15. november for å bruke massasjetimene.

Du må selv kontakte klinikken for å bestille time til massasje etter at du har gjennomført kjøp i nettbutikken. 

  

50% på samtaleterapi med life coach Mats Graf

I hele kampanjeperioden fram til 30.november får du 50% på timer til samtaleterapi med vår dyktige life coach Mats Graf.

Noen ganger møter vi situasjoner i livet som vi ikke helt greier å takle på egenhånd. Dette skjer med de fleste av oss fra tid til annen. I disse fasene i livet kan det være verdifullt å snakke med noen som kan vise deg andre perspektiver på ditt liv og din situasjon. Mats kan hjelpe deg med å finne og se løsninger og gi deg råd og spesifikke øvelser for å løfte deg gjennom utfordringene dine. Klikk her for å benytte deg av tilbudet via vår online booking.

 

50% på første time til fysioterapi med Fredrik

I hele kampanjeperioden frem til 30. november 2019 får du 50% på din første time til fysioterapi hos terapeut Fredrik Nagell. Fredrik har blant annet erfaring med behandling og rehabilitering av rygg, nakke og skuldre samt stressrelaterte plager. Har også god erfaring fra bruken av RedCord Stimula, med hoved fokus på rehabilitering av skjelett og muskulatur.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet med 50% på din første time hos Fredrik.

 

50% på første time til akupunktur med akupunktør Mats Graf

I hele kampanjeperioden fra 1. oktober til 30. november får du 50% på din første time til akupunktur med vår dyktige akupunktør Mats Graf.

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra kinesisk medisin hvor tynne nåler stimulerer bestemte punkter på kroppen og påvirker kroppens evne til å lege seg selv. Akupunktør Mats har lang erfaring med akupunkturbehandling, og bruker ofte akupunktur i kombinasjon med annen behandling i sin terapi. Les mer om Mats Graf her.

 

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger

Timer til samtaleterapi med life coach, fysioterapi og akupunktur behøver ikke å forhåndsbetales, og kan bestilles direkte via vår online booking for så å betales over disk på klinikken ved oppmøte.

OK klinikkens retningslinjer og frister for flytting og kansellering av timer er gjeldende for alle timebestillinger ved klinikken.

Timer til fysikalsk massasje forhåndsbetales via vår nettbutikk eller over disk ved OK klinikken. Dersom du har booket/bestilt en massasjetime uten først å forhåndsbetale/forhåndskjøpe tjenesten på OK klinikken eller i nettbutikken vil du måtte betale full pris for massasjetimen.

I kampanjeperioden kan man ikke bruke behandlinger som er kjøpt innenfor en tidligere kampanjeperiode.

Tilbudene i kampanjeperioden gjelder kun hos utvalgte terapeuter. Vi tar forbehold om at listen over de aktuelle terapeutene kan endre seg i løpet av kampanjeperioden.

Det er kun 3 timer til fysikalsk massasje som kan benyttes per person.

Dersom du ikke rekker å bruke dine forhåndskjøpte behandlinger innen fristen 15. november 2019 vil du i stedet kunne benytte summen du har gjenstående som et gavekort på valgfrie behandlinger her hos oss, hvor du betaler mellomlegget. Den gjenstående summen må brukes innen 4 måneder fra kjøpsdato. Øvrige betingelser for handel i nettbutikken, se her.

Flere Blogg-innlegg

Osteopati er en behandlingsform med fokus på kroppen som helhet. OK klinikken har dyktige og erfarne osteopater med sentral beliggenhet på Majorstue...

Fysioterapi på dagen! OK klinikken tilbyr fysioterapeuter med allsidig erfaring og kompetanse med kort eller ingen ventetid. Våre fysioter...