Black Friday

I tradisjon tro gir vi deg nå kampanjepris på behandling hos utvalgte terapeuter! Du får i år halv pris på første time til akupunktur, fysioterapi og osteopati. Bruk kampanjekoden, som var tilgjengelig fram til 29.11.21, for å få halv pris på din behandling

Halv pris på din første time til akupunktur

Hos vår dyktige akupunktør Mats får du halv pris på din aller første time i perioden 24. november 2021 til 23. desember 2021.

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra kinesisk medisin hvor tynne nåler stimulerer bestemte punkter på kroppen og påvirker kroppens evne til å lege seg selv. Akupunktør Mats har lang erfaring med akupunkturbehandling, og bruker ofte akupunktur i kombinasjon med annen behandling i sin terapi. Les mer om Mats Graf her.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet med alv pris på din første time hos Mats.


Halv pris på første time til fysioterapi 

I perioden 24. november til og med 23. desember får du halv pris på første time til fysioterapi hos terapeut Frida Beate Valstad og Helge Haugdal Skaret. Rabatten gjelder kun for første konsultasjon. Bestill din time til halv pris via vår online booking.

Frida har erfaring fra rehabilitering i spesialisthelsetjenesten hvor hun har jobbet med behandling av bl.a. ortopedi som brudd og slitasjeskader, revmatologi, hjerneslag og ulike nevrologiske diagnoser. Hun er en allsidig fysioterapeut med god faglig kompetanse som tar imot pasienter i alle aldre.

Helge har opparbeidet seg erfaring fra hjemmetjenesten hvor han jobbet aktivt med hverdagsmestring og det å se verdien av å føle eierskap til sin kropp og danne positive assosiasjoner med trening og skadeforebyggende behandling.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet med halv pris på din første time hos Frida eller Helge.


Halv pris på første time med osteopat 

I perioden 24. november til og med 23. desember får du halv pris på første time til osteopati hos osteopat og barneosteopat Amy Jahr, og osteopat Morten Storruste Bragnes. Rabatten gjelder kun for første konsultasjon. Bestill din time til halv pris via vår online booking.

Amy behandler pasienter i alle aldre som har plager relatert til blant annet stress, hodepine og idrettsskader. Ved OK klinikken behandler hun barn, menn og kvinner i alle aldre med problemer knyttet til blant annet spenninger, låsninger, ryggsmerter og plager med pusten. Hun har en helhetlig tilnærming i sin behandling og viser stor omsorg for sine pasienter.

Morten har en stor lidenskap for faget og har gjennom en diplomoppgave fordypet seg i kjeveproblemer og smerter relatert til kjeve, ansikt og nakke. I tillegg har han erfaring med og er interessert i mage- tarm problematikk. Hos Morten er alle pasienter av alle aldersgrupper velkommen.

Klikk her for å benytte deg av tilbudet med halv pris på din første time hos Amy eller Morten.

Betingelser for bruk av rabatterte behandlinger

Timer til akupunktur, fysioterapi, og osteopati behøver ikke å forhåndsbetales, og kan bestilles direkte via vår online booking for så å betales over disk på klinikken ved oppmøte.

HUSK at du må oppgi kampanjekoden, som var tilgjengelig fram til 29.11.21, ved bestilling for å få halv pris på din behandling!

OK klinikkens retningslinjer og frister for flytting og kansellering av timer er gjeldende for alle timebestillinger ved klinikken.

Tilbudene i kampanjeperioden gjelder kun hos utvalgte terapeuter. Vi tar forbehold om at listen over de aktuelle terapeutene kan endre seg i løpet av kampanjeperioden.

 

Flere Blogg-innlegg

I tradisjon tro gir vi deg nå kampanjepris på massasje hos utvalgte terapeuter! Du får halv pris på fysikalsk massasje! Er du på j...

Hva er stress?

Det er ingen universell definisjon på stress, men det kan beskrives som erfaringer som utfordrer det emosjonelle og fysiologiske i kroppen...