Allergivennlige hull i ørene til barn og voksne

Book time til hull i ørene før 17. mai! Akkurat når har vi også kampanjepriser på allergivennlige øredobber. Her hos oss ved OK klinikken på Majorstuen i Oslo tar vi trygge og allergivennlige hull i ørene til voksne og barn i alle aldre. Klikk her for å lese hvorfor du bør velge akkurat oss til trygg ørehulltakning.

Akkurat nå får du 20% rabatt dersom du kjøper 2 eller flere par allergivennlige øredobber. Ønsker du å ta en kikk på vårt utvalg innen allergivennlig ørepynt til barn og voksen? Klikk deg inn på vår nettbutikk!

Hvem kan ta hull i ørene hos oss?

Vi har en nedre aldersgrense på 3 måneder for å sette hull i ørene, men det er ikke alltid at øreflippen har plass til innskytningskassetten vi bruker. Send oss derfor et bilde av øreflippen til ditt barn før timen om du er i tvil. Bildet kan sendes til oss på e-post til mail@okklinikken.no.

Til oss kommer også voksne som ønsker å rette opp skeive hull eller skyte nye hull der de gamle har grodd igjen. Da er det viktig at de gamle hullene er helt lukket. Dersom du er usikker på om dine gamle hull er helt grodd kan du stikke innom oss for en kjapp sjekk før du eventuelt bestiller time. Kontakt oss for å avtale en sjekk. Vi tar også piercing oppover øret, i brusken eller i nesevingen. 

Velg allergivennlig

Vår leverandør Blomdahl leverer sterilt innskytningsutstyr og hud- og allergivennlige smykker. Ideen bak konseptet ble utviklet på midten av 1980-tallet da Blomdahls grunnleggere Lars og Karl Blomdahl bestemte seg for å utvikle en trygg piercing-metode i en tid hvor sykdommer som smitter via blod slik som HIV og hepatitt B var blant de store helseutfordringene i samfunnet. Blomdahl ble dermed verdens første leverandør av sterilt engangsutstyr til innskytning av piercing.

I tillegg til å unngå materialer som kan føre til kontaktallergi slik som nikkel, er Blomdahls produkter og smykker fri for giftige og kreftfremkallende stoffer. Smykkene er produsert i nøye utvalgt medisinsk plast og ren titan. Blomdahl gjør det enkelt for deg å velge allergivennlig, og i vår nettbutikk finner du et stort utvalg av øredobber fra Blomdahl som du kan bruke når det er på tide å bytte ut innskytningsøredobbene. Alle øredobbene selges også over disk på klinikken.

Slik unngår du nikkelallergi

Kontaktallergi er ikke arvelig, og man blir ikke født med det. Kontaktallergi utvikles med eksponering, og nettopp derfor er det så viktig at man passer på hvilke materialer som finnes i smykkene man bruker. På den måten kan du unngå at du eller ditt barn utvikler kontaktallergi mot nikkel.

Nikkelallergi kan føre til hudirritasjoner som eksem, sår hud og kløe der huden kommer i kontakt med nikkel. Det finnes nikkel i de fleste blandingsmetaller og uedle metaller, og nikkel forekommer også ofte i sølv, gull og platina. Noen som utvikler nikkelallergi får kraftigere reaksjoner enn andre, og man kan også reagere på bukseknapper og lignende. For å være på den sikre siden bør man derfor alltid velge allergivennlige materialer som for eksempel ren medisinsk titan eller ren medisinsk plast.

Ønsker du å booke en time til å ta hull i ørene? Du kan bruke vår online booking, sende oss en e-post til mail@okklinikken.no eller ringe oss på tlf: 23 21 38 00.

Flere Blogg-innlegg

Osteopati er en behandlingsform med fokus på kroppen som helhet. OK klinikken har dyktige og erfarne osteopater med sentral beliggenhet på Majorstue...

Fysioterapi på dagen! OK klinikken tilbyr fysioterapeuter med allsidig erfaring og kompetanse med kort eller ingen ventetid. Våre fysioter...

Er du plaget med smerter i rygg og nakke? Vi kan gi deg kiropraktortime på dagen! Kiropraktikk er en god og effektiv behandlingsmetode for mange typer pla...