Yogakurs med Mats!

Fra og med onsdag 3. oktober 2018 arrangerer vi igjen 10-ukers yogakurs med yoga- og meditasjonslærer Mats Graf. Mats har over 30 års erfaring som instruktør innen yoga, meditasjon og avspenning og har allerede blitt godt kjent med mange av våre yogainteresserte kunder. Nå gleder han seg til å lede nytt kurs her ved OK klinikken i høst og bli kjent med enda flere!

Kurset vil gå hver onsdag ettermiddag i 10 uker, og her har du en gyllen mulighet til å lære yoga fra en dyktig og erfaren instruktør med tett oppfølging i en liten gruppe. Ved stor etterspørsel vil vi sette opp et ekstra kurs. Kurset blir med åpent nivå med mulighet for individuell tilpasning. Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på. Fordelen med å lære yoga i en liten gruppe er at man vil få tett oppfølging fra instruktør Mats. Kurset vil gå hver onsdag fra klokken 17:15 til klokken 18:15 i 10 uker fra og med 3. oktober 2018 til og med 5. desember 2018, og du kan fortsatt melde deg på!


Sted: OK klinikkens lokaler sentralt på Majorstuen. Valkyriegata 8, 0366 Oslo.
Tid: Onsdager fra klokken 17:15 til klokken 18:15.
Pris og påmelding: Prisen 2850,- betales til kontonummer 1503 02 27813 innen 28. september 2018. Etter 28. september kan du melde deg på til drop-in-timer. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder, så vær snar med å melde deg på da vi har begrenset med plasser. Du er påmeldt når vi har mottatt din betaling.
Merk din betaling med: Yoga høst 2018, Navn Etternavn, telefonnummer, e-postadresse.


Om yogalærer Mats

Vår instruktør Mats Graf har vært yogalærer i flere tiår, og har blant annet drevet eget yogasenter i Stockholm. Mats er også meditasjonslærer, og tilbyr blant annet timer i veiledet avspenning og meditasjon. Han er opptatt av at alle har forskjellige behov og forventninger når det gjelder yoga, og derfor kan han skreddersy et opplegg tilpasset den enkelte. Til Mats kommer både de som ønsker kroppslig og mental avspenning, men også de som ønsker en god treningsøkt. Han kan også lage opplegg tilpasset deg som har smerteplager som for eksempel ryggplager, nakkesmerter eller idrettsskader. Nå er vi så heldige å ha Mats her ved OK klinikken hvor han blant annet tilbyr privattimer i yoga og gruppebaserte kurs.


Drop-in-timer
Dersom vi har kapasitet vil vi åpne for at det er mulig å komme innom på drop-in-timer til kr 300,- per time. Hvis du skal delta på drop-in-timer anbefaler vi at du har noen forkunnskaper eller har deltatt på yoga før.
Husk å melde din interesse for drop-in tidlig slik at vi på forhånd kan sjekke om vi har plass. Ring oss på tlf: 23 21 38 00 eller send en e-post til mail@okklinikken.no.


Betingelser
Prisen kr 2850,- for hele kurset betales som en engangssum til kontonummer: 1503 02 27813 innen 28. september 2018. Du er ikke påmeldt før innbetalingen er registrert hos oss. Påmelding er bindende. Du vil motta bekreftelse fra oss etter at du er påmeldt.

Dersom du av ulike årsaker ikke har mulighet til å møte opp til en eller flere av de 10 oppsatte timene, så finner vi en løsning for deg. Vi ber deg ved et slikt tilfelle om å kontakte oss vedrørende dette FØR du melder deg på.

Dersom du av ulike årsaker ønsker å melde deg av kurset vil du måtte betale et administrasjonsgebyr på kr. 500,-. Fristen for avmelding er 28. september 2018.

Ved for mange påmeldte vil prisen refunderes de siste påmeldte. Ved stor pågang vil vi vurdere oppstart av et kurs til.

Vi tar forbehold om at det ikke er sikkert at du vil få plass på drop-in-time dersom du ikke melder din interesse på forhånd og timen er fullbooket.

Prisen kr 300,- for drop-in-time betales ved oppmøte til timen. Kvittering for time fremvises instruktør.

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden