Akupunktur

Akupunktur er en behandlingsform som stammer fra den kinesiske medisin hvor tynne nåler stimulerer bestemte punkter på kroppen og påvirker kroppens evne til å lege seg selv. Vår akupunktør på klinikken på Majorstuen i Oslo ser på årsaken til symptomene og hvordan årsakene kan være med på å skape ubalanse. En ubalanse i kroppens energisystem kan forårsake forstyrrelser og skape sykdom og smerte.

 

Vår erfarne akupunktør ved OK klinikken på Majorstuen i Oslo har sin utdannelse fra tradisjonell kinesisk medisin. I tradisjonell kinesisk medisin snakker man om smerter og sykdom som ubalanser i kroppens energibaner, men nålebehandling kan også knyttes til triggerpunkter i musklene og triggerpunktsbehandling.

Hva behandle en akupunktør?

Vår akupunktør behandler både akutte og kroniske smerter. Akupunktur er spesielt behjelpelig mot smertelindring og behandlingsformen benyttes ved blant annet hodesmerter, ryggsmerter, nakke- og skuldersmerter, smerter i albue, håndledd, fingre, hofter, og kne. Behandlingsformen kan også være med på å lindre urinveislidelser, problemer knyttet til overgangsalderen, allergier mot bjørk, gress og burot, hudlidelser som eksem, søvnproblemer, fordøyelsesproblemer, menstruasjonssmerter, lette depresjoner, nedsatt immunforsvar, tretthet, energiløshet og stress.

Hvordan behandler en akupunktør?

Ved en førstegangsundersøkelse vil vår akupunktør se nærmere på din sykdomshistorikk for å danne seg et helhetsbilde av din livssituasjon. Videre vil akupunktøren foreta en undersøkelse og gå igjennom dine plager for på best mulig måte kunne gi deg rett behandling. Behandlingsformen er skånsom og effektiv. Det er ikke smertefullt å motta nålebehandling. Ved enkelte tilfeller kan nålene stimuleres under behandling ved lette berøringer på nålehåndtaket.

Vår akupunktør samarbeider tett med klinikkens kiropraktorer, osteopater, fysioterapeuter og massører, noe som vil gi deg en helhetlig og god vurdering av dine plager. Ta kontakt for oss for nærmere informasjon og timebestilling.  

Relaterte artikler

Er du usikker på hva akupunktur er? Her kommer en introduksjon til behandlingsformen akupunktur.

 

Har du plager med hodepine eller migrene? Våre kiropraktorer har god erfaring innenfor behandling av migrene og spenningshodepine.

 

Akutt vondt i ryggen er ofte veldig smertefullt, og en tilstand som mange har opplevde å treffe på i løpet av livet. Vår...

Opplever du plager med astma eller KOLS? Det kan være du har forsøkt mange ulike behandlingsformer, men ikke funnet noe som fungerer for ...

Tilbakemelding
Navn:
E-post:
*
Telefon:
Kommentar:
Skriv inn koden