Mats Graf Akupunktør, Massør og Life Coach

Mats har kompetanse på mange felt, og har en helhetlig måte å hjelpe deg som pasient. Han er diplomert akupunktør, massasjeterapeut, yoga- og meditasjonslærer, samt coach. Ved behov kombinerer han gjerne ulike behandlingsmetoder for å få det beste resultatet raskest mulig – og for å oppnå en effekt som varer.

Mats har sin utdanning fra Atlantis Medisinske Høgskole, Nordisk Akupunkturhøgskole, Axelsons Bodywork School, Norsk Akademi for Vibrasjonsmedisin, samt Skandinavisk Yoga og Meditasjonsskole i Småland, Sverige. 

Mats har jobbet som terapeut og kursleder på heltid de siste 30 årene. Han har startet og drevet behandlings- og kurssentre i både Stockholm og Oslo, og jobbet som nyutdannet akupunktør i tett og godt samarbeid med legene på Atlas Medisinske Senter i Oslo. Han har hatt mange kortere og lengre oppdrag for bedrifter, med engasjement innen massasjebehandling, ergoterapi og yoga/avpenningskurs. Han reiser fremdeles en del, og holder workshops i meditasjon, både i Europa, USA og Asia.

På OK klinikken tilbyr Mats massasjebehandling, coaching, akupunktur, arbeidsplassvurdering, samt privattimer i yoga og effektiv avspenning. Det betyr at du kan lære yoga og meditasjon i ditt eget tempo, og få eget personlig tilpasset program. Vi tilbyr også gruppetimer i yoga med Mats. Send oss en e-post til mail@okklinikken.no dersom du er interessert i å melde deg på gruppetimer.

Mats har vært yoga- og meditasjonslærer i flere tiår, og har blant annet drevet eget yogasenter i Stockholm. Mats tilbyr privattimer i yoga, veiledet avspenning og meditasjon. Han er opptatt av at alle har forskjellige behov og forventninger når det gjelder yoga, og derfor kan han skreddersy et opplegg tilpasset den enkelte. Til Mats kommer både de som ønsker kroppslig og mental avspenning, men også de som ønsker en god treningsøkt. Han kan også lage opplegg tilpasset deg som har smerteplager som for eksempel ryggplager, nakkesmerter eller idrettsskader. Nå er vi så heldige å ha Mats her ved OK klinikken hvor han blant annet tilbyr privattimer i yoga og gruppebaserte kurs.

Mats samarbeider godt med kolleger, og ser verdien av å optimalisere behandlingen med andres kompetanseområder, som kiropraktikk, osteopati eller tilrettelagt fysioterapeutisk opptrening når det trengs. Mats er medlem av Norges Massasjeforbund samt Akupunkturforeningen.

Du kan booke time hos Mats via vår online booking, tlf: 23 21 38 00 eller e-post til mail@okklinikken.no

Flere akupunktører

Hilde Vermedal er innehaver av OK klinikken på Majorstuen i Oslo, og arbeider som osteopat og akupunktør ved OK klinikken som ligger sentral på Majorstuen ikke langt fra Majorstuen t-bane stasjon. Hun er utdannet osteopat, akupunktør og fysioterapeut.