Ingrid Hatlelid

Ingrid Hatlelid jobber som psykomotorisk fysioterapeut hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.

Som fysioterapeut og psykomotorisk fysioterapeut har Ingrid lang erfaring med psykiske lidelser, motivasjons- og endringsarbeid. Hun har en stor interesse for fysisk aktivitet og kosthold.

Ingrid har mange års erfaring fra treningsbransjen og bakgrunn innenfor ernæring fra Idrettshøyskolen. I sitt arbeid som psykomotorisk fysioterapeut har hun jobbet mye med vedvarende spenningsmønstre som kan gi smerter i muskel, skjelett og sener. Livsbelastninger, stress, traumatiske opplevelser og vedvarende belastning virker inn på kropp og sinn. Hun har god erfaring innenfor psykomotorisk fysioterapi og kan være til god hjelp for å øke kroppsbevisstheten i forhold til fastlåste bevegelsesmønstre. Ingrid har i tillegg erfaring med behandling av pasienter med et sammensatt sykdomsbilde med både psykiske og fysiske plager.

Ønsker du å sette opp en time til psykomotorisk fysioterapi hos Ingrid Hatlelid, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00 eller via e-post: mail@okklinikken.no.

Psykomotorisk fysioterapi

Alexander er autorisert fysioterapeut med utdanning fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og medlem av Norsk Fysioterapeutforbund. Alexander jobber som psykomotorisk fysioterapeut og massasjeterapeut her hos oss ved OK klinikken på Majorstuen i Oslo.

Magnhild er autorisert fysioterapeut med en utdanning fra Høgskolen i Bergen. Hun er også instruktør i Yoga og Pilates, og har arbeidet som dansepedagog med stort fokus på bevegelsesveiledning.

Christoffer Hovland jobber som fysioterapeut, psykomotorisk fysioterapeut og personlig trener her hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.