Alexander Hansen

Alexander er autorisert fysioterapeut med utdanning fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og medlem av Norsk Fysioterapeutforbund. Alexander jobber som psykomotorisk fysioterapeut og massasjeterapeut her hos oss ved OK klinikken på Majorstuen i Oslo.

Som fysioterapeut har Alexander tidligere jobbet i både kommune, sykehus og sykehjem, og er nå i gang med sin videreutdanning innenfor psykomotorisk fysioterapi. Alexander har erfaring med nevrologiske og ortopediske problemstillinger, samt god erfaring med sammensatte lidelser og smerteplager i rygg, nakke og skuldre.

På klinikken jobber Alexander hovedsakelig med langvarige smerteplager og anspent muskulatur, men tilbyr også rehabilitering og opptrening ved mer akutte skader og lidelser. Alexander brenner for forebyggende trening og bevegelsesglede, som gjør funksjon og mestring til sentrale faktorer.

I behandlingen benyttes en kombinasjon av manuelle teknikker, massasje og aktive treningsøvelser; hovedområder er stabilitet, fleksibilitet og endring av belastende vanemønstre. Gjennom helhetlig behandling oppdages dine ressurser, som er sentrale i arbeidet med å redusere dine plager.

Du kan booke time hos Alexander via tlf: 23 21 38 00, e-post: mail@okklinikken.no eller via vår online booking.

 

Psykomotorisk fysioterapi

Magnhild er autorisert fysioterapeut med en utdanning fra Høgskolen i Bergen. Hun er også instruktør i Yoga og Pilates, og har arbeidet som dansepedagog med stort fokus på bevegelsesveiledning.

Christoffer Hovland jobber som fysioterapeut, psykomotorisk fysioterapeut og personlig trener her hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.

Ingrid Hatlelid jobber som psykomotorisk fysioterapeut hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.