Sigve Dille Pedersen

Sigve Dille Pedersen er godkjent fysioterapeut og medlem av Norges Fysioterapiforbund.

På klinikken jobber Sigve hovedsakelig med behandling og rehabilitering av bruddskader og belastningslidelser, men tilbyr også massasje og muskeluttøying skreddersydd etter dine behov og preferanser.

Sigve er utdannet fysioterapeut ved Charles University i Praha. Han har kurs innenfor slyngetrening (Red Core - Neurac 1) som benyttes aktivt i hans behandlingstilbud. I tillegg til slyngetrening benytter Sigve teknikker som kinesiotaping, triggerpunktbehandling, behandling med ultralyd og vibrasjonstrening.

I sitt yrke som fysioterapeut er Sigve opptatt av kropp og helse og er faglig dyktig innenfor blant annet idrettsskader, stabilitetstrening, pustetrening og holdningskorreksjon. Han har lang erfaring som fysioterapeut og er spesielt god på behandling av kink i nakke, musearm, tennisalbue, lumbago, kne- og ankelskader. Som fysioterapeut er han opptatt av at du skal komme deg raskt tilbake etter en skade eller plage. Han har en god dialog med sine pasienter og er dyktig til å tilrettelegge behandlingen etter den enkeltes behov og hverdag. Har du plager med hodepine, skiveprolaps, leddgikt, whiplash, betennelser i muskler, slimposer, bindevev, bekkenløsning, muskelkramper, stive eller låste ledd, eller har du behov for opptrening ved benbrudd eller opptrening etter avrevede leddbånd er dette noe for Sigve.

Ønsker du å sette opp en time hos vår fysioterapeut Sigve, ta kontakt med oss på telefon 23 21 38 00, via mail eller sette opp en time via vår nettbestilling.