Magnhild Krog

Magnhild er autorisert fysioterapeut med en utdanning fra Høgskolen i Bergen. Hun er også instruktør i Yoga og Pilates, og har arbeidet som dansepedagog med stort fokus på bevegelsesveiledning.

Magnhild jobber som psykomotorisk fysioterapeut, pilatesinstruktør og massasjeterapeut her på klinikken. Magnhild arbeider hovedsakelig med behandling av akutte muskel- og skjelettplager. Hun behandler også strekkskader i muskler, hodepine og muskelsmerter, stivhet i muskler eller ledd, samt lindrende behandling for artrose og artritt. I tillegg til å tilby opptrening etter benbrudd eller avrevne ligamenter eller muskler. Magnhild kan også tilby massasje og muskeluttøyning som tilpasses ditt behov.

Magnhild er lidenskapelig opptatt av helse og bevegelse og har en helhetlig tilnærming til sine pasienter. I sine behandlinger bruker hun en kombinasjon av trening og manuelle teknikker, hvor hun har et spesielt fokus på pusteteknikker, holdningskorrigering, tøyning, styrketrening og bindevevsbehandling.

Som fysioterapeut har hun god kompetanse og erfaring med behandling av barn og ungdom i alle aldre, både individuelt og i grupper.

Kontakt oss på tlf: 23 21 38 00 eller e-post: mail@okklinikken.no dersom du ønsker en time hos Magnhild. Du kan også booke time til massasje via vår online booking her.

 

 

 

Psykomotorisk fysioterapi

Alexander er autorisert fysioterapeut med utdanning fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og medlem av Norsk Fysioterapeutforbund. Alexander jobber som psykomotorisk fysioterapeut og massasjeterapeut her hos oss ved OK klinikken på Majorstuen i Oslo.

Christoffer Hovland jobber som fysioterapeut, psykomotorisk fysioterapeut og personlig trener her hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.

Ingrid Hatlelid jobber som psykomotorisk fysioterapeut hos oss på OK klinikken ved Majorstuen i Oslo.